Kaikessa, kaikille

Hahhah, Suomessa on viimeinkin onnistuttu tekemn yksi vaalimainos, joka rsytt jotakuta . SAK:n televisiomainoksessa tyntantaja arpoo ensin pois tyntekijiden edut ja sen jlkeen johtajille bonukset.

On kuvaavaa, ett SAK:n vaalimainoksesta rsyyntyi juuri kokoomus, jonka vaalikampanja on ollut ylltyksetn kuin lauantaimakkara. Seuraavaksi pitisi kai rht SDP:n, joka mys on tyytynyt kampanjassaan kamaliin latteuksiin. Sen taatusti tasapaksu slogan “Varma valinta” on muuten kierrtetty kokkarien vaalikampanjasta vuodelta 1966. Kampanjaan liittyi mys singlejulkaisu, jossa renkutetaan “kaikessa, kaikille, varma valinta on kokoomus”.

“Kaikessa, kaikille” onkin ppuolueidemme motto. Plh. Itse aion nest vihreit siin toivossa, ett ihan kaikkea ei asvaltoida lhivuosina. Saattaisin jtt kokonaan nestmtt, jos en joutuisi vaalitoimitsijan ominaisuudessa menemn muutenkin nestyspaikalle jonnekin Ruutanan seurakuntatalolle. Kiesus, misshn sekin on.

Vaalien jlkeen kuultaneen taas itkua siit, miten laiskasti suomalaiset nestvt. Vaan mahdotontahan nestyst on vied paikoille, jossa ihmiset liikkuvat, kuten kauppakeskuksiin ja Internetiin. Parempi vain itke kerrasta toiseen alhaista nestyprosenttia ja ihmetell, miss nuoret nestjt ovat.

4 thoughts on “Kaikessa, kaikille

  1. Dekuja ja kokkareita nestmll p phnss seuraavat 4 vuotta taasssss

  2. Onneksi sentn voi nest postissa ennakkoon. Min en ainakaan yleens jaksa selvitt, miss ne kaikenmaailman koulut ja seurakuntatalot on, kun tulee muutettua niin usein ja aina tulee joku uusi nestyspaikka.

    Tll kertaa kvi sk, siis kun asun ihan nestyspaikkaa vastapt, niin ajattelin kerrankin jtt ennakkonestyksen vliin ja menn paikanplle.

  3. Aika kuvaavaa on se ett siin ‘Varma Valinta’ niin ‘Varma’ on allekirjoitettu punaisella, iknkuin virheen..

  4. Nelj vuotta sitten lhin nestyspaikka oli jossain ihmeen koululla, josta en ollut ikin kuullutkaan. Onneksi posti oli vieress.

    Nyt lhin posti on lakkautettu ja ennakkonestyspaikka olisi kaukana. Lhin nestyspaikka puolestaan on parin sadan metrin pss:-) Menenkin ensimmist kertaa nestmn oikeana vaalipivn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *