Kirottu Golden Air

Aamun verkkohesaria lukiessa koin taas uudenlaisen, ikävän yllätyksen. Ruutuun levähtää Golden Airin karmeasti taitettu mainos. Yritys klikata juttulinkkejä tuo jutun sijasta esiin samaisen mainoksen yhä uudelleen, uudelleen.

Kirottu olkoon Golden Air. Jääkööt sen kaikki koneet teknisen vian vuoksi kentälle, haastakoon jokainen kynnelle kykenevä juristi sen oikeuteen kaikesta mahdollisesta ja tuottakoon se tappiota jokaiselle, joka siihen tikullakaan koskee.

7 thoughts on “Kirottu Golden Air

 1. Mielenkiintoista, olen itse pyöritellyt myös HS:n verkkoversiota edestakaisin pitkin päivää enkä ole törmännyt mainokseen kuin yläbannerissa, jossa se pysyy aivan kiltisti sotkematta juttujen lukemista.

  Henkilökohtaisesti olen kyllä sitä mieltä, että turha tuosta on Golden Airia syyttää, syytetään mielummin sitä mainosheeboa joka tuon idean on heille myynyt.

 2. Juu, nopeasti fiksasivat (mun yksityiskohtaisesta valitusmeilistä meni vajaa tunti), ja oppivat tsekkaamaan selaimet kunnolla… Nyt toimii ihan ok, mutta kyllähän tuo vähän tunteita kuohautti aamulla.

  Riitta on kyllä siinä oikeassa, että he ovat välillisesti syypäitä tähän, vaikka lopullinen syy löytyykin Sanomista…

  Onneksi maailma ei kaatunut ja elämässä on tärkeämpiäkin asioita ;)

 3. No, onpas mukavaa, että teillä banneri ei estä juttujen lukemista. Minulla mainos aukeaa edelleen juttujen päälle (Mac OS X +IE 5.1). Argh. Kyllä, olen lähettänyt mailia asiasta, tunteja sitten.

 4. Ei nyt hirveesti haittaa, mutta joillakin näyttää käämit palavat herkästi, oikeet tekniikat ja tälläiset ei pahemmin hypi silmille

 5. Kyllä minä sanoisin että tuo Riitan OSX:llä varustettu Apple on oikeaa tekniikkaa jos mikä :-) Tällä PC:n rakkineellakin olisi niin paljon oppimista siitä.

 6. Kävinpä äsken maikkarin nettisivuilla. Sinne oli joku mainoshemmo myynyt hienon popupin. Se hahmottuu keskelle näyttöä, lataa itseensä uskomattoman hitaasti sanat “Plusasiakas…klikkaa tästä itsellesi….” ja häviää.
  Olisiko tuottoisampaa vaikka polttaa seteleitä kuin maksaa verkkomainonnasta nykyisille tekijöille?

 7. Ainakin setelien polttaminen ärsyttäisi vain harvahkoa lähipiiriä eikä tuhansia netinkäyttäjiä. Siinä mielessä se varmasti on tuottoisampaa kuin surkeasti toteutetun mainoksen ostaminen ihmisten kiusaksi näytettäväksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *