Alas vaalipiirit

Oikeusministeriö on lausunut kantansa: Äänestä ketä haluat -palvelu ei olekaan lainvastainen. Mikä siis oli idea? Haluaisit äänestää toisessa vaalipiirissä olevaa ehdokasta, mutta et voi. Siispä vaihda äänesi jonkun kanssa! Luottamusta toki vaaditaan…

1 thought on “Alas vaalipiirit

  1. Tarpeen on vaaliuudistus, jossa jokainen äänestäjä voi äänestää kaikista maassa tarjolla olevista ehdokkaista. Samaan aikaan tulee turvata äänestäjän oikeus osoittaa äänensä vain tietyn alueen ehdokkaille. Tämä on mahdollista ihan tunnetuilla menetelmillä.

    Allekirjoita adressi vaalilain muuttamiseksi sellaiseksi, ettei kiinteitä vaalipiirejä tarvita enää lainkaan: http://www.adressit.com/suurivaaliuudistus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *