Alas vaalipiirit

Kirjoittaja Sami, 21.2.2003

Oikeusministeriö on lausunut kantansa: Äänestä ketä haluat -palvelu ei olekaan lainvastainen. Mikä siis oli idea? Haluaisit äänestää toisessa vaalipiirissä olevaa ehdokasta, mutta et voi. Siispä vaihda äänesi jonkun kanssa! Luottamusta toki vaaditaan…

    Jutussa “Alas vaalipiirit” on yksi kommentti:

    • Tarpeen on vaaliuudistus, jossa jokainen äänestäjä voi äänestää kaikista maassa tarjolla olevista ehdokkaista. Samaan aikaan tulee turvata äänestäjän oikeus osoittaa äänensä vain tietyn alueen ehdokkaille. Tämä on mahdollista ihan tunnetuilla menetelmillä.

      Allekirjoita adressi vaalilain muuttamiseksi sellaiseksi, ettei kiinteitä vaalipiirejä tarvita enää lainkaan: http://www.adressit.com/suurivaaliuudistus

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.