Kuvia

Silläkin uhalla että koirajutut alkavat väsyttää, laitan linkin kerrassaan mainioon koirakuvagalleriaan. Koska sivu on japaniksi, en tiedä sen oikeaa nimeä, mutta kutsutaan sitä vaikka hassukuvastoksi (kiitos Tome). Ja siitä kerrassaan mainiona aasinsiltana voin tarjota linkin tuoreimpiin Totti-kuviin: 16 ja 17 viikkoa vanhan Totin kuvat.

2 thoughts on “Kuvia

  1. Infoseekin konekääntäjä kertoo gallerian nimeksi tylsästi Michael on-line little dog gallery, mutta kuvat ovat vallan mainioita, joten pitihän sitä yksi söpöilyhassutus laittaa oman työpöydän taustaakin koristamaan. :)

  2. Tuollaista kuvan ottamista eläimistä laajakulmalinssillä, niin että eläimen kuono/turpa on liian lähellä linssiä kutsutaan “orkkaamiseksi” (orking). Termi lienee lähtöisin b3ta.com:in ihmisiltä.

    http://www.monkeon.co.uk/orking/

    Parhaat orkkaukset syntyvät lehmistä. Ensi kesänä allekirjoittaneen lienee pakko tehdä ekskursio jollekin maatilalle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *