Kuvia

Silläkin uhalla että koirajutut alkavat väsyttää, laitan linkin kerrassaan mainioon koirakuvagalleriaan. Koska sivu on japaniksi, en tiedä sen oikeaa nimeä, mutta kutsutaan sitä vaikka hassukuvastoksi (kiitos Tome). Ja siitä kerrassaan mainiona aasinsiltana voin tarjota linkin tuoreimpiin Totti-kuviin: 16 ja 17 viikkoa vanhan Totin kuvat.

2 thoughts on “Kuvia

  1. Infoseekin konekntj kertoo gallerian nimeksi tylssti Michael on-line little dog gallery, mutta kuvat ovat vallan mainioita, joten pitihn sit yksi spilyhassutus laittaa oman typydn taustaakin koristamaan. :)

  2. Tuollaista kuvan ottamista elimist laajakulmalinssill, niin ett elimen kuono/turpa on liian lhell linssi kutsutaan “orkkaamiseksi” (orking). Termi lienee lhtisin b3ta.com:in ihmisilt.

    http://www.monkeon.co.uk/orking/

    Parhaat orkkaukset syntyvt lehmist. Ensi kesn allekirjoittaneen lienee pakko tehd ekskursio jollekin maatilalle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *