Laskurien kertomaa

Kirjoittaja Sami, 29.1.2003

Pinserin kävijälaskuri pyörähti näemmä juuri sadantuhannen paremmalle puolelle. Tämä Sitemeterin toimittama laskuri kertoo, että nykyisin Pinserissä käydään keskimäärin liki 800 kertaa päivässä. Sitemeter tosin laitettiin käyntiin vasta tuossa myöhemmin syksyllä – Nebulan tilastopalvelu kertoo, että vierailuja aikojen alusta (huhtikuusta 2002) lukien on tullut itse asiassa jo 149 000 kpl ja sivulatauksia puoli miljoonaa. Pikku juhlan aihe siis! Tänään kaikille kävijöille tarjolla virtuaalista kahvia ja pullaa.

  Jutussa “Laskurien kertomaa” on 2 kommenttia:

  • Veikko says:

   Kovia lukuja – ja ansaittuja. Pinseri minutkin alkujaan touhuun innosti. Onneksi olkoon!

  • ande says:

   Heh heh, sul on sama päivässä kuin mulla kuussa. Vielä sulle näytän *pui nyrkkiään*

   :D

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.