Vapaampia domaineja

Kirjoittaja Sami, 23.1.2003

Suomen verkkotunnuspolitiikka hellittää hiukan: todennäköisesti syyskuussa voimaan tuleva uusi laki mahdollistaa vapaasti valitun .fi-tunnuksen rekisteröinnin (tähän asti tunnusta täytyi vastata rekisteröity toiminimi tai tavaramerkki). Yksityiset eivät tosin voi edelleenkään .fi-tunnuksia saada.

  Jutussa “Vapaampia domaineja” on 2 kommenttia:

  • Hinku says:

   Nyt sitten vaan hauskoja -fi -loppuisia sanoja miettimään…Harmikseni katastro.fi on jo varattu, mutta…klaf.fi, filoso.fi, nym.fi, tref.fi, smurf.fi ja bluf.fi ovat varmaan vielä saatiavilla? Pikku puudelin omistajalle voisi käydä domainiksi fi.fi, tai kofeiiniaddiktille kaf.fi. Kiraf.fi olisi kans kiva.

  • Pekka says:

   Vihdoinkin!

   Vähän tuo yl.fi ja vr.fi ovat ottaneet pattiin.

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.