Lumimyrsky

lumimyrsky.gif Sanotaan, ett Suomessa on vuodessa vain pari piv jolloin auton sumuvaloja tarvitsee (ja saa) kytt. Tnn oli toinen niist pivist. Moottoritiell rekan perss ajaessa termi “white-out” tuli oikein tutuksi – nkkentss pelkk valkoista ja takaraivossa toive siit ett vastaan ei tule mitn isoa.

Perille pstess tilanne muodostui entist hankalammaksi: taivaalta satavat mrt tiskirtit alkoivat jty tuulilasiin kiinni. Eik liukkaus ainakaan helpottanut tilannetta. Eli tysiverinen lumimyrsky on tss menossa.

Aikoinaan rakastin ehdoitta kaikenlaista extreme-st: mit paskempi keli, sit hauskempaa. Nyttemmin kaikenlaisesta kummallisesta kelist tuntuu aiheutuvan vain erilaisia hankaluuksia. Jtyneen lumen kolaamista, isoja shklaskuja, lumen alla natisevia kattoja jne… Taas yksi keski-in merkki. Onneksi kurjaa st rakastava pikkupoika on kuitenkin viel aktiivinen. Eli seuraavaksi ikkunaan ihastelemaan myrkk.

And hey, let’s be careful out there!

3 thoughts on “Lumimyrsky

  1. Mit mukavin pyrilykeli, ainakin Helsingiss. Onneksi matkaa ei ole kuin muutama kilometri. Sentn toistaiseksi on satanut pakkaslunta, joka ei ohjaa aivan yht paljoa kuin suojalumi. Katsotaan miten tst selvi viel takaisin kotiin parin tunnin kuluttua.

  2. Min jtin pyrn suosiolla kotiin tnn, vaikka pyrilen (tai ainakin ennen pyrilin) kytnnss aina. Pyrteiden auraus on niit vhi asioita, joissa Tampere hvi lapsuuden (ja nuoruuden) -maisema Lappeenrannalle.
    Eilinen tuisku oli tarpeeksi. Silloin tosin ei pyrteill sinns ollut kovinkaan paljon lunta, mutta rakeet pieksivt suoraan pin kasvoja matkalla Jankasta keskustaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *