Sitruunakola

Kioskilta Nyt-liitettä hakiessa mukaan tarttui pari pullollista Coca-Cola light lemonia. Limsassa on oikein sitruunainen ja jännittävä maku (dfile kuvaili tiskiaineella miksatuksi) joka on oikeastaan aika hyvä. Tätä voisi juoda toisenkin kerran. Pepsiltäkin piti tulla samanlainen tuote, mutta sitä ei vielä hyllyssä näkynyt.

32 thoughts on “Sitruunakola

 1. Vanilla Coke, ah.. sitä tuli pari vuotta sitten kreikassa tankkailtua tölkkikaupalla. Sen jälkeen en olekkaan päässyt kyseiseen herkkuun käsiksi. Dr pepper on toinen ehdoton suosikki, sitä tulee ostettuakin säännöllisesti kun tölkkien hintakin on ainakin täällä pohjoisimmassa suomessa pirun halpa.

 2. Haaparannastahan tota Pepperiä on tullut haettua, mutta nyt ilmeisesti loppui sekin ilo, myyjä siitä pikkukaupasta missä se on ollut tosi halpaa sanoi että valmistus olisi lopetettu.

 3. Aaah Vanilla-Cokee, sitä saan huomenna 2l pullon.
  oon kuullu et se olis todella hyvää…
  oikein odotan että saan maistaa sitä. Mutta suomesta olisi todellakin parempi jos olisi enemmän noita “harvinaisuuksii” esim Jolt colaa voisi olla enemmän (täällä missä asustan yhdessäkään kaupassa ei ole)
  Se on ihanaa ;)

 4. dr.pepper on parasta! se on niin hyvää et siit kannattaa maksaakki.ärsyttää vaa ko sitä ei saa joka paikasta! tääl mis mä asun ni en oo löytäny ko tölkkeinä..vähän aikaa oli jossai kaupas ½l pulloiski mut ei mun mielest enää..

 5. Tietääkö kukaan mistä helsingistä saa ostettua vanilia cocist??? Kaveri toi ranskast maistoin sitä ja oli helvetin hyvää, kannattaa kokeilla! odotan innolla.

 6. Taas tuli raahattua haaparannalta tänne etelä-suomeen 3 laatikollista pepperiä (nam nam) tosin perille asti ei ihan kaikki juomat avaamattomana ehtinny ;) pepperi maksaa haaparannalla jotakin vajaat 20€ laatikko. Pepperi kolajuomien 1.suosikki…..kuulin huhun että suomalainen panimo ottais sen tuotevalikoimaansa….jopa kuluvan syksyn aikana, ei vaan vielä ole näkynyt tosin ei sitä syksyäkään

 7. Kuulin tuossa tänään että Sinebrychoff ottaa Dr Pepperin takaisin valikoimiinsa, tässä kuukauden kuluessa pitäisi ilmestyä markkinoille. Itseasiassa näin yhden “esittely”-pullonkin. ½litran pulloissa tulee ulos ja saman hintaisena kuin muutkin limut.

 8. Ainakin Nokian Filmtownista saa dr.pepperiä tölkkeinä ja r-kioskeilta saa dr.pepperiä 0.5l hintaan 1.85e mutta ei ole aidon dr.pepperin makusta. Helsingissä käydessäni kaisaniemen metro-asemalla oli myynnissä kaikenlaisia ulkomaalaisia juomia esim cherry colaa ja muita

 9. Pingback: Roadkill » Arkisto » Vanillakolaa

 10. Hei
  Ootteko käyneet kysymässä erikoisempia juomia Behnfordsilta? Se on pieni liike Helsingin WTC Plazalla. Niillä on erikoisia juomia mm. Dr.Pepperin oikeaa jenkkiversiota ja useita cola variaatioita.

  Niiden sivuilla ( http://www.behnfords.fi ) myös sanotaan että voi itse toivoa uutta tuotetta heidän valikoimaan. Kannattaa siis laittaa kyselyitä mailiin, jollei paikalle pääse…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *