Sitruunakola

Kioskilta Nyt-liitettä hakiessa mukaan tarttui pari pullollista Coca-Cola light lemonia. Limsassa on oikein sitruunainen ja jännittävä maku (dfile kuvaili tiskiaineella miksatuksi) joka on oikeastaan aika hyvä. Tätä voisi juoda toisenkin kerran. Pepsiltäkin piti tulla samanlainen tuote, mutta sitä ei vielä hyllyssä näkynyt.

32 thoughts on “Sitruunakola

 1. Vanilla Coke, ah.. sit tuli pari vuotta sitten kreikassa tankkailtua tlkkikaupalla. Sen jlkeen en olekkaan pssyt kyseiseen herkkuun ksiksi. Dr pepper on toinen ehdoton suosikki, sit tulee ostettuakin snnllisesti kun tlkkien hintakin on ainakin tll pohjoisimmassa suomessa pirun halpa.

 2. Haaparannastahan tota Pepperi on tullut haettua, mutta nyt ilmeisesti loppui sekin ilo, myyj siit pikkukaupasta miss se on ollut tosi halpaa sanoi ett valmistus olisi lopetettu.

 3. Aaah Vanilla-Cokee, sit saan huomenna 2l pullon.
  oon kuullu et se olis todella hyv…
  oikein odotan ett saan maistaa sit. Mutta suomesta olisi todellakin parempi jos olisi enemmn noita “harvinaisuuksii” esim Jolt colaa voisi olla enemmn (tll miss asustan yhdesskn kaupassa ei ole)
  Se on ihanaa ;)

 4. dr.pepper on parasta! se on niin hyv et siit kannattaa maksaakki.rsytt vaa ko sit ei saa joka paikasta! tl mis m asun ni en oo lytny ko tlkkein..vhn aikaa oli jossai kaupas l pulloiski mut ei mun mielest en..

 5. Tietk kukaan mist helsingist saa ostettua vanilia cocist??? Kaveri toi ranskast maistoin sit ja oli helvetin hyv, kannattaa kokeilla! odotan innolla.

 6. Taas tuli raahattua haaparannalta tnne etel-suomeen 3 laatikollista pepperi (nam nam) tosin perille asti ei ihan kaikki juomat avaamattomana ehtinny ;) pepperi maksaa haaparannalla jotakin vajaat 20 laatikko. Pepperi kolajuomien 1.suosikki…..kuulin huhun ett suomalainen panimo ottais sen tuotevalikoimaansa….jopa kuluvan syksyn aikana, ei vaan viel ole nkynyt tosin ei sit syksykn

 7. Kuulin tuossa tnn ett Sinebrychoff ottaa Dr Pepperin takaisin valikoimiinsa, tss kuukauden kuluessa pitisi ilmesty markkinoille. Itseasiassa nin yhden “esittely”-pullonkin. litran pulloissa tulee ulos ja saman hintaisena kuin muutkin limut.

 8. Ainakin Nokian Filmtownista saa dr.pepperi tlkkein ja r-kioskeilta saa dr.pepperi 0.5l hintaan 1.85e mutta ei ole aidon dr.pepperin makusta. Helsingiss kydessni kaisaniemen metro-asemalla oli myynniss kaikenlaisia ulkomaalaisia juomia esim cherry colaa ja muita

 9. Pingback: Roadkill » Arkisto » Vanillakolaa

 10. Hei
  Ootteko kyneet kysymss erikoisempia juomia Behnfordsilta? Se on pieni liike Helsingin WTC Plazalla. Niill on erikoisia juomia mm. Dr.Pepperin oikeaa jenkkiversiota ja useita cola variaatioita.

  Niiden sivuilla ( http://www.behnfords.fi ) mys sanotaan ett voi itse toivoa uutta tuotetta heidn valikoimaan. Kannattaa siis laittaa kyselyit mailiin, jollei paikalle pse…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *