Vibaa ranteeseen

Kirjoittaja Sami, 9.1.2003

Vau, Suunto alkaa kehitellä Microsoftin kanssa nörttikelloja. Joidenkuiden mielestä featurerikkaat rannekellot ovat passé, mutta minua ainakin kiinnostaa. Tosin, minullahan on jo kelloja, joissa lukee Microsoft ja Suunto. ;-) Ja sitten kun ranne loppuu kesken, kännykkäänkin saa nykyään kaikenlaista kivaa.

  Jutussa “Vibaa ranteeseen” on 2 kommenttia:

  • Aranwe says:

   Välillä haiskahtaa siltä, että teknisten innovaatioiden tarkoituksena on vain tuottaa ihmisille tarpeettomia hyödykkeitä ja palveluita. Ei sillä etteivätkö nämä voisi jollekin olla tarpeellisia, mutta suurimmalle osalle maailman ihmisistä näillä ei liene mitään merkitystä.

  • samik says:

   Totta puhut. Monet asiat ovat tarkemmin ajateltuna totaalisen turhia, mutta kyllä niistä silti saa innostua… :-)

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.