Suosituimmat blogit, taas

Levymyynnistä tehdään Top-10-listoja, leffat laitetaan järjestykseen lipputulojen mukaan ja TV-chatissakin listataan TOP5 MUIJAT ROVANIEMELTÄ. Ja niinpä blogitkin on laitettu taas järjestykseen. Top-lista näyttää nyt nuolilla viime päivien nousijat ja laskijat. Suosio mitataan Päivän Pamauksen tilastoista.

Pinseri näyttää edelleen keikkuvan listan kärjessä (en tunnusta suolanneeni numeroita ;-). Suurkiitokset edelleen kaikille lukijoille, ja tulkaa toistekin.

Haluan kuitenkin jälleen kerran korostaa, että lista on erittäin epätieteellinen ja sijoitukseen vaikuttavat monet asiat, aina blogin iästä (uudempia blogeja ei aina löydetä heti) rastittajan laiskuuteen (monilla listoilla personointi on jäänyt kesken, jolloin täyttöhetken järjestys vaikutti siihen, mitkä pääsivät listoille ja mitkä eivät). Tunnuksien tekemistä ei ole mitenkään rajoitettu, joten on mahdollista rekisteröityä usealla eri tunnuksella ja heilutella numeroita haluamaansa suuntaan. Mutta ei kai kukaan sellaista tekisi? :-)

Toivon mukaan tämä lista innostaa kuitenkin Päivän Pamauksen käyttäjiä (ja muitakin) tekemään uusia löytöjä blogien joukosta. Minä ainakin löysin pari jo unohtumaan päässyttä saittia, jotka osoittautuivat oikein mielenkiintoisiksi ja pääsivät taas lukulistalleni.

One thought on “Suosituimmat blogit, taas

  1. No tää ei ole varsinainen blogi vaan kotisivu, mutta kävisitkö kommaamassa? Onko tää sun blogi joku ihmeen koirat-fanikerho?
    Mut no, tuu kirjoittelemaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *