Suosituimmat blogit, taas

Levymyynnistä tehdään Top-10-listoja, leffat laitetaan järjestykseen lipputulojen mukaan ja TV-chatissakin listataan TOP5 MUIJAT ROVANIEMELTÄ. Ja niinpä blogitkin on laitettu taas järjestykseen. Top-lista näyttää nyt nuolilla viime päivien nousijat ja laskijat. Suosio mitataan Päivän Pamauksen tilastoista.

Pinseri nytt edelleen keikkuvan listan krjess (en tunnusta suolanneeni numeroita ;-). Suurkiitokset edelleen kaikille lukijoille, ja tulkaa toistekin.

Haluan kuitenkin jlleen kerran korostaa, ett lista on erittin eptieteellinen ja sijoitukseen vaikuttavat monet asiat, aina blogin ist (uudempia blogeja ei aina lydet heti) rastittajan laiskuuteen (monilla listoilla personointi on jnyt kesken, jolloin tytthetken jrjestys vaikutti siihen, mitk psivt listoille ja mitk eivt). Tunnuksien tekemist ei ole mitenkn rajoitettu, joten on mahdollista rekisterity usealla eri tunnuksella ja heilutella numeroita haluamaansa suuntaan. Mutta ei kai kukaan sellaista tekisi? :-)

Toivon mukaan tm lista innostaa kuitenkin Pivn Pamauksen kyttji (ja muitakin) tekemn uusia lytj blogien joukosta. Min ainakin lysin pari jo unohtumaan pssytt saittia, jotka osoittautuivat oikein mielenkiintoisiksi ja psivt taas lukulistalleni.

One thought on “Suosituimmat blogit, taas

  1. No t ei ole varsinainen blogi vaan kotisivu, mutta kvisitk kommaamassa? Onko t sun blogi joku ihmeen koirat-fanikerho?
    Mut no, tuu kirjoittelemaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *