Totti

Kirjoittaja Sami, 3.12.2002

Totti Kultaisen noutajamme nimi on siis Totti. Sano kaikille hau! Kuvagalleria (pari kuvaa vasta) löytyy klikkaamalla pikkukuvaa.

Viime päivinä on lähinnä syöty, juotu, nukuttu, käyty pihalla ja retuutettu leluja. Maailmassa on paljon oppimista. Ihmisiä, sähköjohtoja ja kenkiä ei saa purra. Kaikkea maassa olevaa ei saa laittaa suuhun. Täytyy tulla luokse kun käsketään. Kovin vaikeita asioita. Mutta kyllä se siitä…

  Jutussa “Totti” on 4 kommenttia:

  • deem says:

   Heh, mekin saatin kultaisen noutajan pentu kaksi viikkoa sitten. Totti näyttää melko samalta kuin meidänkin pentu ja tuo kuvaus tuntuu kyllä tutulta. Minkä ikäinen Totti? Meidän pentu on jo noin 9-viikkoinen?

  • samik says:

   Totti taitaa olla pari viikkoa nuorempi, synttärit oli 12.10.

  • tuula says:

   Aivan ihana pentu. Varmasti vaikea komentaa kun koira katsoo noilla viattomilla silmillään. Mutta muistakaa että kasvatuksessa tärkeintä on se että säännöt ovat alusta alkaen selkeät. Jos koiran päästää yhden kerran sohvalle, se ei ymmärrä että miksi sitten myöhemmin aloitetaan kiellot. Onnea ja menestystä kasvatukseen. Minun on pakko nyt ruokkia kissa. Nälkäinen otus kun seisoo ruudun edessä ja hyppää kohta näppiksen päälle.

  • Totti says:

   ‘Koirat ovat kivoja!’ – lausuu ylpeänä Totti koiran uusi ‘isäntä’.

   Jep, muuten hyvä, mutta kun Totista ei tule koskaan täysin sisäsiistiä ja tottelevaista… ON SE NIIN FIKSU koira että ei turhaan jaksa kaikenmaailman komenteluun korviaan lotkauttaa (kts. kuvat) *GRIN*

   Onnea uuden koiran hankinnasta!

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.