Totti

Totti Kultaisen noutajamme nimi on siis Totti. Sano kaikille hau! Kuvagalleria (pari kuvaa vasta) löytyy klikkaamalla pikkukuvaa.

Viime päivinä on lähinnä syöty, juotu, nukuttu, käyty pihalla ja retuutettu leluja. Maailmassa on paljon oppimista. Ihmisiä, sähköjohtoja ja kenkiä ei saa purra. Kaikkea maassa olevaa ei saa laittaa suuhun. Täytyy tulla luokse kun käsketään. Kovin vaikeita asioita. Mutta kyllä se siitä…

4 thoughts on “Totti

  1. Heh, mekin saatin kultaisen noutajan pentu kaksi viikkoa sitten. Totti nytt melko samalta kuin meidnkin pentu ja tuo kuvaus tuntuu kyll tutulta. Mink ikinen Totti? Meidn pentu on jo noin 9-viikkoinen?

  2. Totti taitaa olla pari viikkoa nuorempi, synttrit oli 12.10.

  3. Aivan ihana pentu. Varmasti vaikea komentaa kun koira katsoo noilla viattomilla silmilln. Mutta muistakaa ett kasvatuksessa trkeint on se ett snnt ovat alusta alkaen selket. Jos koiran pst yhden kerran sohvalle, se ei ymmrr ett miksi sitten myhemmin aloitetaan kiellot. Onnea ja menestyst kasvatukseen. Minun on pakko nyt ruokkia kissa. Nlkinen otus kun seisoo ruudun edess ja hypp kohta nppiksen plle.

  4. ‘Koirat ovat kivoja!’ – lausuu ylpen Totti koiran uusi ‘isnt’.

    Jep, muuten hyv, mutta kun Totista ei tule koskaan tysin sissiisti ja tottelevaista… ON SE NIIN FIKSU koira ett ei turhaan jaksa kaikenmaailman komenteluun korviaan lotkauttaa (kts. kuvat) *GRIN*

    Onnea uuden koiran hankinnasta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *