Rannekellofriikki nostaa päätään

Kirjoittaja Sami, 19.11.2002

Ne, jotka tuntevat minut, tietävät että saatan olla välillä erittäin paatunut nörtti. Sen huomaa mm. rannekellovalinnoistani. Ennen nykyistä kelloani rannettani koristi tietokoneesta langattomasti tietoa siirtävä Timex Datalink. Kaikki sai alkunsa jo 1977, jolloin sain ensimmäisen digitaalikelloni. Silloin kun ranteeni ei ole tietotekniikalla ladattu, ainoa oikea valita on tietysti Mikki Hiiri -kello.

Mutta nyt näyttää siltä, että jälleen täytyy alkaa haaveilla jostain uudesta: Palm Pilot ranteessa. Kun ei sitä Linux-kelloakaan oikein tahdo kaupoista löytyä. Kamerakellostakin haaveilu on jo vanhanaikaista, kun kamerat ovat nykyään kännykässä.

  Jutussa “Rannekellofriikki nostaa päätään” on 2 kommenttia:

  • Janne Aukia says:

   Orbiting this at a distance of roughly ninety-two million miles is an utterly insignificant little blue green planet whose ape-descended life forms are so amazingly primitive that they still think digital watches are a pretty neat idea.

   And so the problem remained; lots of the people were mean, and most of them were miserable, even the ones with digital watches.

  • Janne Aukia says:

   Nämä tietysti liftarin käsikirjasta linnunradalle. Löytyy myös verkosta:

   http://www.mindgazer.org/dontpanic/read/book1.htm

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.