Radiota ja TV:tä

YLEn Arjen historia on hauska sarja menneiden aikojen arkipäivästä. Ohjelmaan liittyy myös saitti, joka tarjosi mielenkiintoista surffailtavaa useaksi toviksi.

Pekka Saurin Yölinjan viimeinen jakso alkaa näinä hetkinä. Saapa nähdä, tarjoaako viimeinen lähetys erikoisia kuuntelukokemuksia. Sunnuntaiyöt ovat perinteisesti olleet unetonta aikaa viikonlopun hajottaman vuorokausirytmin ansiosta ja Yölinja on tarjonnut viihdettä unta odotellessa. Harmi vain, että mielenkiintoiset ohjelmat rajoittuvat sunnuntai-iltaan. Haluaisin kuunnella öisin unta odotellessa enemmänkin mielenkiintoisia puheohjelmia enkä iänikuista purkitettua musiikkia täplitettynä yössä olevan juontajan mitäänsanomattomilla välikommenteilla. Onneksi Tampereella öisin kuuluva Capital FM paikkaa tätä aukkoa. Toivottavasti suuri radiouudistus tuo parannusta tähän tilanteeseen…

2 thoughts on “Radiota ja TV:tä

  1. Ohjelma on monelle ihmiselle trke. Monelle ihmiselle se on ainoa mahdollisuus kertoa ongelmistaan ja saada niihin helpotusta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *