Hauskaa mutta vaarallista mikroaaltouunilla

Memepoolissa oli tänään mikroaaltouuniteema, joka vetoaa myös vallattomaan pikkupoikaan minussa. Mikroaaltouunilla voi tehdä monenlaista hauskaa. Tällä sivulla näet valokuvien kanssa miten saadaan aikaan monia erilaisia valoilmiöitä ja räjähdyksiä. Täältä vielä lisää asiaa aiheeseen liittyen. Sivuilta kannattaa lukea varoitus liittyen ylikuumentuneeseen veteen: mikroaaltouunissa kiehuvaksi kuumennettu vesikupillinen saattaa räjähtää käsille jos se ei ole alkanut kuplimaan jo uunissa. Ja loppuun varoitus: älä kokeile näitä asioita itse.

1 thought on “Hauskaa mutta vaarallista mikroaaltouunilla

  1. Hienoa, että joku viitsii dokumentoida tuollaiset mielenkiintoiset kokeilut. Itseasiassa minua harmittaa, kun en aikoinaan säästänyt mitään dokumentteja siitä, kun testasin mitä tapahtuu aerosolipullolle mikrossa. Voi tosin olla, että entinen mikroaaltouunini löytyy vielä Tarastejärven kaatopaikalta.
    Kun teen saman testin nestekaasulla, aion kyllä jotenkin tallentaa sen elämyksen tuleville sukupolville.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *