Hauskaa mutta vaarallista mikroaaltouunilla

Memepoolissa oli tnn mikroaaltouuniteema, joka vetoaa mys vallattomaan pikkupoikaan minussa. Mikroaaltouunilla voi tehd monenlaista hauskaa. Tll sivulla net valokuvien kanssa miten saadaan aikaan monia erilaisia valoilmiit ja rjhdyksi. Tlt viel lis asiaa aiheeseen liittyen. Sivuilta kannattaa lukea varoitus liittyen ylikuumentuneeseen veteen: mikroaaltouunissa kiehuvaksi kuumennettu vesikupillinen saattaa rjht ksille jos se ei ole alkanut kuplimaan jo uunissa. Ja loppuun varoitus: l kokeile nit asioita itse.

One thought on “Hauskaa mutta vaarallista mikroaaltouunilla

  1. Hienoa, ett joku viitsii dokumentoida tuollaiset mielenkiintoiset kokeilut. Itseasiassa minua harmittaa, kun en aikoinaan sstnyt mitn dokumentteja siit, kun testasin mit tapahtuu aerosolipullolle mikrossa. Voi tosin olla, ett entinen mikroaaltouunini lytyy viel Tarastejrven kaatopaikalta.
    Kun teen saman testin nestekaasulla, aion kyll jotenkin tallentaa sen elmyksen tuleville sukupolville.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *