4 thoughts on “Illuusioita ja matalaotsaisten juttuja

 1. Andy: hei fuckin razzle, lhetks paukuille? Razzle: Oolrait, no totta vitussa, viimeks m sain vaa 10 geet joten nyt meitsi vittu saa vh enemmn vittu! Jarno: Voe vittu mie ostan teilt kakkosen gemmi Andy: myy vaa persetts mut gemmiik et sill saa Razzle:Vitun hinttari painu vittuu me vedet andyn kaa se kilo puokkii vitu leka-p! Jarno: NO saatanan vittu, mie meen siitte myymn persett kypll ett saan sen geen Andy & Razzle Vituut saatanan fuckin runkku, fuck off ellet lhe peesii mein keikalle, hot date baby Jarno okko, voin mie piannoo soitella Andy Yks vitun sama skulaa vaik persett siel mut meitsi skulaa semmose soolo et skebaki hpee jo persettn

  Virolainen horo saapuu
  hei ndi, min anta sinulle tissi jos saada pari geet spiidi, pit saada aamu kyntii
  Andy: no totta helvetiss, vaikka kilo kokaa tulee saman tien Razzle: Eiku olaa ryhmseksii, eiks vaa jarno Jarno no totta maar virolainen horo otti razzlelt suihin, razzle huusi, ooh virolainen huorajarno veti razzle perseeseen ja huusiooohh razzle, andy veti jarnoa preseeseen ja huusi ooohh virolainen horo ja avasi silmns. andy: HYI VITTU, JARNO SAATANA S OLIKI JARNO ja siihen loppui ryhmseksi ainakin ndin kohdalta.

  Keikka

  Keikan psymaksu oli eptavallinen. Sisntulijoille annettiin maksuksi 1000 kiloa kannabista ett he tulisivat.. tietenkin Sali oli tynn yleis, paikalle tuli jopa 1000000000000 ihmist mukana ruotsin gueen!, rv, bkkrit, sek monia muita julkkiksia! Itse lavalle psivt mike, razzle, sam yaffa, andy, virolainen horo sek jarno!

  Andy Voi vittu mite cool mesta, tn kunniaks pit vet vh spiidii, jumalauta! hn oli muutenkin varautunut keikkaan asiaankuuluvilla varusteilla: Bisse toisessa kdess, brenkkupullo toisessa, spaddu varpaitten vliss, bongi teipattuna huuleen sek maristkt nennsieraimissa.Andy:nonii nyt tl keikalki prj ku on oikeet varusteet sent.. mit vittua! jarno saapuu traktorin kaa tnne ni! asiaa se kasvattaa pellon th lavalle razzle paiksni kannabispellon ja vssi hampusta pari pelti lis Virolainen horo saapui italialsisen pizzan kanssa, siihen ndi trytt Voi tsiisus.. Meitsi ainaki hoitas mielummi to itailialaise pizzan ku virolaisen horon, sen saa sent ilman sieni. vittu ts alkaa tulla melkee jo alas nist veri-ttsyist jote tytyy kyd huitasemas no iloputki heroiinit, vittuku vaa 50 g en jljel! Sam yaffa saapuu ja sanoo: andy hei mul o vitu jano Andy: tos on sulle vh jaffaa andy oli kynyt kusella ja antanut yaffalle kusta. Samppa: Ui vittu t jaffa nousee ph! boltsis jytisee nii saatanasti iha ku sata krpst ampuis noi zombit tuol! alotetaa nyt se vitun keikka ku kaikki on paikal keikka alkoi.. Keikka meni aika perseelteen, andy huitas naamariin brenkkupullon ja bisseen sek muutaman pesllisen, razzle runkkasi rummuissa koska oli liian sekasin, mike veti hatsin ruohoa ja oli nii kuuppa ulkona kun voi olla, jarno veti liian isot satsit piri ja ji vahingossa traktorinsa alle joka rjhti.. Samaan aikaan nytti hamppupelto katoavan ku tuhka tuleen. syy selvisi myhemmin. Andy the fukin mccoy oli kelannu et sil alkaa koht tulee kylmt jos se ei sa jostai jotai ja vh ksee nii se jb ptti vetst koko vitun pellon yhell hatsilla andy: joo pienet ttsyt lhti, vh kurkkuu kuivaa, rassaaks joku sit mun persett vai pitks mun hieroo seinn mun kaluja jollen m saa heti sit vitun pollee thn virolainen horo joo andy iisisty ny, rajota vh jo tota menoo, et ois vetssy koko pelto osiin oli varmaa 1000 kiloo! mut huhhuh se tein kam oli aika saatana stydii kuuppa heitt nii super-mega-volttii, huhhuh bkkrit tarjos mulle ske muute kusibrenkkuu ja rv:ki nytt riehuvan tuol laval.. nyt bkkritki tuli ja toi razzle vaa runkkaa tuol ja mike puhuu iha omiaa ku veti hatsin! nii skitso meininkii kyl! Andy jee jee pidet bileet! vittu mik meininki! partys vever over! Keikka loppu. Keikan jlkeen palas koko fuckin bndi, lukuun ottamatta jarnoa,joka ji sen vitun jyrn alle, sek 10 muuta katsojaa palasivat, jotka olivat jneet henkiin. mukana bkkrit ja rv. Andy oli viel niin pellolla ettsai phnpiston hypt vittu kaivoon bkkrit joo hypt bkkrit hypps mut andy ja poppoo ji siihe naureskelemaa. Andy & poppoo:vitun urpot ku hypps haha. pstii noistaki urpoist eroo ja saatii viel niitte paskaset brenkutki, jee! tn kunniaks vedet taas muutama gramma pirii sek muutaman pesllisen. Andy: Ui sabatiitto sentn saatana! Tsiigatkaa jbt, tuolt luudaa toi miljardipinen zombi-poppoo jotka delas siinne mein keikalle! noi hemmot on hernny henkii! Sam yaffa: meitsi ainaki diggas siit sun jaffastas se oli nii vitu stydii kamaa et huhhuh Andy hei vitu spede, se oli mun kusta! Yaffa: No vittu mitps muutakaan, sen takii se nii stydii oliki, sun veres on nii vitu iso satsi noit aineit nii ei ihme et nousee su kusiki jo ph iha hulluna! Andy: joo tnks mut tsiigatkaa ny, jbt tuolt toi sekoboltsilauma painaa plle ku villiintyny hrklauma! Razzle vittu l keskeyt mun runkkaamista huutelemalla, m en mit sekoboltsei n vaa mun gat sanoo iha toist! tuool nytt oleva ainaki miljoonapinen lauma 15 v hot kimmoi! Andy ja vitut, s oot nii aineis ettet tajuu mit! razzle Andy haloo kukahan se ts on koko pellon vetssy ykksel naamarii ja 100 gemmin satsin spiidii Andy no mut mul on nii hyv spiidip! kattokaa se tappajalauma muuttu konstaapeli korohoseks! moi korohonen. Korhonen:Nyt jtkt pari kiloo pirii sek hasaa tai muute putka venttailee tuol noi meinaa kylh m voisi tst ilmotella et jbt tl snadisti kamois luudailee, ei taitas kytt diggailla semmosest, ku kelaa viel et teilt saattas lytyy viel pari kiloo kokaa nii se saattas tiet aika vitu pitk linnareissuu, ett mite oisAndy:Kyks ptee vitu uuno?!! Vittu s oot jtk sekoboltsi! kuvittelets et meitsi antautus??!! Vittu m tapan sut puukol hhaaaa!!Korohonen:aagghhhhhSamppa: No hyv andy, mihis me toi vitun ruumis ny roudataa?Andy: Iha vitun sama. vaikka jtet th, ei kukaan tommost saatana spedee kaipaa! Tulkaa vittu, lhet vet perseet olalle ja spiidit naamalle

 2. terve nti ts mie ite jarno poika iisalamesta! ndi: no mits remu remu pamlaats viel yht hyvin vuos sitten sit stadin slangii! jarno heitt! no kull mie veil jottain ossoon. ndi: nopamlaa vh hei! jarno pamlaa: drtsy poseen styrkkari hanuriin ja spaddu huuleen daijjaats siis hei!
  ndi: katos remu pamlaa aika hyvi, haluuts kuulla ku m pamlaan landee. Jarno: no puhu!
  ndi! kuules mie oli piltill viime kesll ja katoi sinne pheikkn sielt kurkisti joku mies se tais olla just se phheikkpienmies. Jarno! lhetn paukuille ndi mie pidn oikkeen hyvist savuista!
  ndi: lhetn vaan m biffaan. Maiki! vittu m tuun messiin vittu m ja viime kerralla vlist nyt on mun hugi. samppa! jope ruonansuu tuli kymn mun kmpill eilen se halus styylata nin mennn paukuille, tai jopa suhuillee vittu se on pelle jtk. maiki:puhut muutn iha vitun asiaa. ndi: nii, se oli samalla luokalla ku min, kytiin aina vlkkisin paukuilla ja vedettiin pataa meijn rexii, teki kytt jutun m jin vaan kiinni mut se hinttari jope ps hanee, vaikk m jin kiinni en silt bosannu ket. razzle: heii m nousin haudasta LHETN PAUKUILLE. ndi: mit vittua razzle se hersit m tarjoon sulle iha mit s heluut. razzle: m haluun hasaa ja kokaa ja ja vhn friidui m haluun panolle. ndi: t homma hoituu. razzle: kiitti ndi m annan sulle kakkosen huomenn. ndi: vittu ihan sama. Jarno: mie myyn siulle persett kakkosella razzle. razzle: kuka vitun pelle toi ndi. ndi: eks s muista toi on remu se on muuttanu vaan landelle ja kasvattanu fledan. razzle: vittu mik pelle. maiki: m meen vet nyt ttsyt paukut te ootte niin vitun pellej te vaan puhutte paskaa. razzle:VITTU S OOT MAIKI KUJALLA. ndi: toll remulla on pari hunttii fyffee vedetn sit pataa ja pllitn sen fyffet. maiki: vittu ihan sama mut jos pllitn mulle 1/ 4 muuten en tuu messiin. razzle: pid jb turpas kii me otetaan ndi kaa ne puokkii. ndi: nii maiki vittu pid turpas kkii tai saat pataas. Maiki: vittu m lhen MENEE TSAU! ndi: vittu ei tuu ikv. razzle: ei niin vitun noob. jarno:mit aiotte teh miulle. ndi: me vedtn sua pataan ja pllitn sun massiit. razzle. m vedn sua perseen perseeseen niin kovaa ettet kvele vuoteen. jarno: antaa menn vaan, mie tykkn ett joku rassa miun persett. ndi: no hyi vittu razzle ett s nyt ton perseeseen rupee vet se karvanen ja ryppynen. razzle: mutt m haluun persett. ndi: m hommaan sulle jonku friidun tuolt kadult. razzle: vhintn kasikymmpisen mummon. ndi: vittu iha sama, mutt nyt vedetn remuu pataa. Razzle: oke. jarno: voi vittu suataanan pillipiiparit miun rahhoot tynne. ndi: et vitussa saa ime lekaa. razzle: ime mun. maiki: tulkaa vitun pellet mul ois keikka tiedossa tuol ruotsissa. ndi ja razzle: no mik. maiki: se kuningatar myy persett kakkosella ja sillo on muuteski aika paljon fyffee voi pllii ne ja vittu m isekn sen friidun se on mun se on niin vitun sexiii. ndi ja razzle. vittu ihan sama mutt mill mennn. maiki: vittu mennn mun 88 vuosmalli krryll. ndi ja razzle: joo. vittu se hyytyy puol vliss. maiki: eik hyydy. ndi: m meen eteen mee s takakonttiin razzle. razzlle: jooo siel m voin vet jotain friiduu perseeseen.
  maiki: no vittu mennn sitten million miles away ja bkkii. ndi ja razzle: o right. pari vuotta myhemmin. razzle ja ndi: vittu mik matka kerettiin vet viel sit bkkreitten kusi-brenkkuu.
  maiki: vittu se oli perseest. ndi ja razzle: ei ees ollu se oli vitun tyjyy kamaa. maiki: tuol se on se vitun friidun kel on ne fyrkat. ndi ja razzle: vittu mennn hakemaan ne fyrkat. maiki:no mennn.
  queenin luona. maiki: vittu tnne ne massit tai saat pataan. queen: vittu okei jos annat munaa. maiki: oke. queen imee sit maikin pikku pippeli siin viel 3 vuotta. ndi ja razzle: no niin lhetn bkkii sinne bkkreille nyt ku meill on viel fyrkkaaki voidaan pllii viel pkkreilt lis kusi-brenkkuu. maiki: no ei vitussa. 15 vuotta myhemmin perill bkkreill. maiki: queen anna pusu. queen i love you baby. andy ja razzle: hyi vittu toi queen on ruma me pantais mielummin tota helvi.
  ndi ja queen ja razzlle lopputulos kaikki veti verit bkkreitten kusi brenkusta.

 3. kaunis nainen, tippui kaivoon, vesipisara kdessn.
  tymies tuli ja huusikaunis nainen tarvitsetko apua
  kaunis nainen huusi takaisin en tarvitse ja nosta housuja tymiehen viiva paistaa
  tuli paikalle konstaapeli korohonen ,hn virkkoi nin tarvitsetko apua kaunis nainen
  kaunis nainen murisi no en vitussa
  konstaapeli korohonen huusi turpa kiinni ja sukkahousut helevettiin
  kaunis horo kirkui tysill䒒 ei mina haluta otta pois
  konstaapeli korohonen huusi turpa kiinni tai saat morasta kylkee saatanan virolainen horo
  konstaapeli halusi mys murjaista vitsin mit eroa italialaisella pizzalla ja virolaisella huoralla? – -italialaisen pizzan saa ilman sieni䒒
  siihen murjaisi taas toinen osapuoli vitsin mit eroa on apinalla ja konstaapelilla?
  -apinan saa ilman lski

  ooooooooooooooooo virolainen horoo
  ooooooooooooooooo ruma kuin poro
  ainut kuka sen haluaa on itse konstaapeli korohonen
  virolaiset ne persett jakaa, niit aina muslimit ajaa takaa
  andy se vinguttelee kitaraa ja laulaa rumalla nensvyll
  maiki the fuckin monroe huutaafuckin ndi hei soppa ois jo kiehunu
  ndi vastaa no meillh on se soppa joten l sit ved mit ruokaykkrii vaa jt jmt, tsennaats?
  maikki vain sanoo no vittu mh vedn safkaynin jos mua huvittaa
  ndi trytt no sit meitsi dallaa million miles away ja kauemmas
  mike: no anyway, tl ois tt spiidii jos diggaat, meitsi ainaki vet boltsin iha tytee ja alan lbaa andy sanoo vitut mit pirii vittu meitsil on 100 geet valkosta heroiinii taskus meitsi lhtee vet heroiinii, tsau vitun urpo ja jt ne vitun jmt!

  razzle hei tss ndi moi voi vittu kun jtk delas ois tarvinu viel sit pirii kun sull oli sit aina nii saatanasti, siit tulee ihan vitun sekasin siis NII pimee fiilis ku voi olla, viimeksi kun vedin oli helvetin tuubassa ja maapallo pyri soikeen muotosta rataa ja desperadokset vaan lenteli maassa.
  siis kelaa nyt! Alkaa jumalauta olla jo kylmt, tarttee sit essoo ja vh vitun ksee pits jostai knt tsyg nii kkii polkasis tonne jupiterii hakee vh kamaa ettei joudu tyytyy nihi taskunpohjallisii ku tst saa tsgl joku 100 gemmii vaa tota pollee prkl!

  ooooo via dolorosa. oooo helvetti ku pimee brenkkuki loppu ja piriiki on vaa parisataa grammaa siis vittu mit krsimyst!! mike sano andy s et kyl tartte en yht lis tt LSD:t ku nytt oleva noi pihal et kuvittelet et sul ois viel kamaa jljel ne meni jo tos vuonna 122,4983873.
  Andyno mite vaa mut hasaa kyl tekis mieli.. vittusaatan meitsi lhtee razzlen luo kyl, mike tuuts mun megee vai studaats et saatana taas raiskaa sut niiq viime vuonna? Mike: eiku mh vedin sit jtk turpaa sillo. muistaakseni.. tuli oltuu taas nii tuubas sillo ettei oikee kunnollist muistikuvaa koko viikosta kellaa meitsi vois testaa psisk eduskuntaa nii vois tsgl pst pressan juhlii, kelaa mik fiilis? ois kyl aika vitu kipeet! Andy: l!! Siis vittu kelaa voisit tappaa halosen siel vittu! Jos huvittais ja sit vois vh skulaa skebaa ja pllii sen fyffet. meitsi lhtis sillo ainaki million miles away ja kauemmaksi mut so what Meitsi ostas huvilan itellee.. mut venttaa maikkeli, be right back, frendi.kyn vetsemss noi kaikki loput kerralla mit on, katotaa millaset ttsyt irtoo Maik: joo ookoo, tuu sit kans bkkii Andy: joo kyn vaa kusel ja vet pienet ttsyt siin samal Andy: voi vittu NO VAIKUTUS! Saatanan vittuperkele mut kelaa mike, jos painat vihreen napin punasta pohjaa kohdasta b2 toiseen 03 saat kaupan plle ilmaisen helikopterinlaskeutumisalustan, jolla voit keitt jopa kahvit sek se sislt 2 vuoden ilmaisen henkivakuutuksen! tuleeX bisneksii? Michaeli: No vaikutus vai?!?!? vittu oot ulapalla ku sammunut rovasti! Meitsiki haluu boltsi noi sekasi, tsau

  wazzup maijki-boy? hei ndi tss taas ois vhn bisneksii?
  -maiki:wataaaa????!?!!? wou wouh relaa hei ndi vhn meitsi vets just nii stydit ttsyt ettei maailmast tietookaa! vittu meitsi oli nii tuubassam ei pysynyt en skeba handussa kun yritin skulaa million miles awayta!
  mut hei mit bisnekssii sulon oikeen on kuupas?
  ndi: ois vhn kamaa myynniss ja pitis pllii vhn fyrkkaa jostain mutt ei p ei oikee skulaa mutt ei se menoo pahenna, oon jo vh tullu selvemmks verrattuna skeiseen helikopteriin.. maiki: voisi menn bkkrreitten kmpill kntyy sielt vois knt pari donaa ja pllii vhn pimeet kusi-brenkkuu Mut hei, m pllin jostai sen vitun tsygn nyt ja vh ksee ja kipasen tuol jupiteris hakee vh sit vitun essoo nii ky samal hankkii josta fyffet ja kvse vaik tsiigaa sit delannutta razzlee, m en sinne maan alle uskalla, ties vaikka saatana raiskais mut uusiks. tsau! meitsi lhtee polkee nyt sinne jupiteriiin, lysin just buenon tsygn
  Samppa: paroni soitti, tsiigataan pstisk keikalle, otetaan vhn messiin niit friiduja ja vhn brenkkuu kvisk se hei ndi ja viel muuten mausteeks pari kiloo kokaa ettei bileet lopu kesken. ndi: jo ois aikain sun hoitaa jostain sit fuckin fyrkkaa ja brenkkuu ja friiduja muutta ei tarvis sit fuckin kokaa tll kertaa vedet essoo, and partys never over!. maiki: no vittu mist massit. samppa: kyl hoituu m styylaan kaikki chiksit, nain niit ja pllin kaikki fyffet, joka ikisen pennin, kaks krpst yhel iskul ja fyffe tulee nii VITUN ksee, tuolt stadista jos ei trpp ei oo mitn muuta ku mummoja ne vittu ne fuckin mummot soittaa kytt. ndi mit vittua s jtk sdt meitsi vet sua kohta pataan, laki on tarkotettu rikottavaks!
  Ei mut nyt lhet vittu hakee sit saatanan kamaa ja fyffe ja lhet sinne atlantiksee mis ne paronin jrkkmt bileet on, tsau jbt!
  ei mut tsiigatkaa tuolt tulee aaltosen rple, perkele! Mike:m polkasen nyt sit vihdoinki sinne jupiteriin tl brand new cadillacil tai tol ihQD44 tsygl.. ku sielt saa sit saatanan stydii kamaa

  piv mie oon jarno! mie asun iisalmessa
  Andy: mit vittua, remu, jtk on kasvattanu fledan pitkks, muuttanu nimen jarnoks, muuttanu iisalmee ja vaihtanut on iha oman slangis toho vitun lande-kieleen.. huhhuh miten TYDELLINEN muodonmuutos jumalauta! mut me lhet tonne bileisii nyt, jatka s omii bisneksiis, tsau.
  jarno AKA. remu aaltonen: juu, nhrn nti

  Pienet sille! Juodaan viinaa ja tullaan viisaammiksi.. Tuli paikalle konstaapeli korohonen viroilaisen huoransa kanssa, vastanaineina he kyvt humppaamaan, mutta paikalle sattuikin tymies hnen lskin ahterinsa kanssa. Tymies sanoi korohoselle l vittu vie mun naista tai saat turpaa, kerron jr:ille ja se tappaa sut!

  Niinp Andy, sek Sam jaffa lhtivt paronin bileisiin ja Razzle ji yksin sinne helvettiin.
  Andy: Ui shabatito sent saatana mitk bileet!! vittu pimeet brenkkuu riitt vaikka ens jouluun asti ja heroiinii vhint saman verra, alkaa meitsiki olee jo pikkuhiljaa vh pihal mut ei se mit, partys forever!Paroni: Hei, relaa ndy, vh iisimmi nyt siis bileet jatkuu ja hyv meno, kamaa ja viinaa ja riitt mu ei nyt tysi veriks pid heitt. Andy: Vittu tajuuks maailmast mit?! Vitun spede! Asiat on tarkotettu vedettvks veriks! se on elmn tarkotus! VARSINKIN BILEIS, VITUN URPO!! Paroni: Iisisti nyt, andy, kelaa Jos psisit huoranluo, voisit teeskennell et oot homo. Andy: Joo, vittu! Vh coolii.. S alat, paroni kans olee aika boltsi hukas jo Mut se onki tarkotus, eiks jeah? Paroni:h vittu.. taisin vet verit, vh muusine fiilis.. M lhen kuselle. Samppa: jee jee, vittu lis bissee Mun tekis mieli vhg kokista mut kai se parisataa korii bissee korvaa lasillisen kokista.. tai kai siit jano sammuu.. Ui vittu JEESUS! Mit s tll teet?! Jeeesus jumala lhetti kertomaan, ett jos juot viel 200 korillista bisse niin saat alkoholimyrkytyksen. Sam: Vituut!!!! On ennenku juotu ainaki 127353638397.62562 korii muttei oo mit myrkytyksi nkyny! l puhu paskaa vittusaatana. Andy & paroni: Hei samppa, l ny sekoile, sul on vh boltsi hukas ku jeesuksia nt, ved pari geet amfetamiiniin nii vitun varmasti helpottaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *