Illuusioita ja matalaotsaisten juttuja

Akiyoshin illuusiosivut sisältävät joukon mainioita silmää jekuttavia kuvia. Jos alkaa pyörryttää, sivuilta on poistuttava välittömästi, varoittaa Akiyoshi.

Juttuja matalaotsaisille on Kronikka-lehden sarja, jossa käsitellään perusteellisesti asioita joista yleensä ei puhuta: pierutaiteilija petomaania sekä kiroilun, vessassa käymisen ja seksin historiaa

4 thoughts on “Illuusioita ja matalaotsaisten juttuja

 1. Andy: ” hei fuckin razzle, lähetääks paukuille?” Razzle: ”Oolrait, no totta vitussa, viimeks mä sain vaa 10 geetä joten nyt meitsi vittu saa vähä enemmän vittu!” Jarno: ” Voe vittu mie ostan teiltä kakkosen gemmi” Andy: ” myy vaa persettäs mut gemmiikää et sillä saa” Razzle:”Vitun hinttari painu vittuu me vedetää andyn kaa se kilo puokkii vitu leka-pää!” Jarno:” NO saatanan vittu, mie meen siitte myymään persettä kypällä että saan sen geen” Andy & Razzle ” Vituut saatanan fuckin runkku, fuck off ellet lähe peesii meiän keikalle, hot date baby” Jarno” okko, voin mie piannoo soitella” Andy ”Yks vitun sama skulaa vaik persettä siel mut meitsi skulaa semmose soolo et skebaki häpee jo persettään”

  Virolainen horo saapuu…
  ”hei ändi, minä anta sinulle tissi jos saada pari geetä spiidi, pitä saada aamu käyntii”
  Andy:” no totta helvetiss’, vaikka kilo kokaa tulee saman tien” Razzle:” Eiku olaa ryhmäseksii, eiks vaa jarno” Jarno ”no totta maar” virolainen horo otti razzleltä suihin, razzle huusi, ”ooh virolainen huora”jarno veti razzleä perseeseen ja huusi”ooohh razzle”, andy veti jarnoa preseeseen ja huusi ”ooohh virolainen horo” ja avasi silmänsä. andy:” HYI VITTU, JARNO SAATANA S OLIKI JARNO” ja siihen loppui ryhmäseksi ainakin ändin kohdalta.

  Keikka

  Keikan pääsymaksu oli epätavallinen. Sisääntulijoille annettiin maksuksi 1000 kiloa kannabista että he tulisivat.. tietenkin Sali oli täynnä yleisöä, paikalle tuli jopa 1000000000000 ihmistä mukana ruotsin gueen!, rv, bäkkärit, sekä monia muita julkkiksia! Itse lavalle päsivät mike, razzle, sam yaffa, andy, virolainen horo sekä jarno!

  Andy” Voi vittu mite cool mesta, tän kunniaks pitää vetää vähä spiidii, jumalauta! hän oli muutenkin varautunut keikkaan asiaankuuluvilla varusteilla: Bisse toisessa kädessä, brenkkupullo toisessa, spaddu varpaitten välissä, bongi teipattuna huuleen sekä marisätkät nenänsieraimissa.Andy:”nonii nyt täl keikalki pärjää ku on oikeet varusteet sentää.. mitä vittua! jarno saapuu traktorin kaa tänne näi! asiaa se kasvattaa pellon tähä lavalle” razzle paiksni kannabispellon ja väsäsi hampusta pari peltiä lisää” Virolainen horo saapui italialsisen pizzan kanssa, siihen ändi täräyttää ” Voi tsiisus.. Meitsi ainaki hoitas mielummi to itailialaise pizzan ku virolaisen horon, sen saa sentää ilman sieniä. vittu täs alkaa tulla melkee jo alas näist överi-tötsyist jote täytyy käydä huitasemas no iloputki heroiinit, vittuku vaa 50 g enää jäljel!” Sam yaffa saapuu ja sanoo: ”andy hei mul o vitu jano” Andy: ” tos on sulle vähä jaffaa” andy oli käynyt kusella ja antanut yaffalle kusta. Samppa:” Ui vittu tää jaffa nousee päähä! boltsis jytisee nii saatanasti iha ku sata kärpästä ampuis noi zombit tuol! alotetaa nyt se vitun keikka ku kaikki on paikal” keikka alkoi.. Keikka meni aika perseelteen, andy huitas naamariin brenkkupullon ja bisseen sekä muutaman pesällisen, razzle runkkasi rummuissa koska oli liian sekasin, mike veti hatsin ruohoa ja oli nii kuuppa ulkona kun voi olla, jarno veti liian isot satsit piriä ja jäi vahingossa traktorinsa alle joka räjähti.. Samaan aikaan näytti hamppupelto katoavan ku tuhka tuleen. syy selvisi myöhemmin. Andy the fukin mccoy oli kelannu et sil alkaa koht tulee kylmät jos se ei sa jostai jotai ja vähä äkäsee nii se jäbä päätti vetästä koko vitun pellon yhellä hatsilla” andy:” joo pienet tötsyt lähti, vähä kurkkuu kuivaa, rassaaks joku sitä mun persettä vai pitääks mun hieroo seinään mun kaluja jollen mä saa heti sitä vitun pollee tähän” virolainen horo ” joo andy iisisty ny, rajota vähä jo tota menoo, et ois vetässy koko pelto osiin oli varmaa 1000 kiloo! mut huhhuh se teiän kam oli aika saatana stydii kuuppa heittää nii super-mega-volttii, huhhuh… bäkkärit tarjos mulle äske muute kusibrenkkuu ja rv:ki näyttää riehuvan tuol laval.. nyt bäkkäritki tuli ja toi razzle vaa runkkaa tuol ja mike puhuu iha omiaa ku veti hatsin! nii skitso meininkii kyl! Andy” jee jee pidetää bileet! vittu mikä meininki! party’s vever over!” Keikka loppu. Keikan jälkeen palas koko fuckin bändi, lukuun ottamatta jarnoa,joka jäi sen vitun jyrän alle, sekä 10 muuta katsojaa palasivat, jotka olivat jääneet henkiin. mukana bäkkärit ja rv. Andy oli vielä niin pellolla ettäsai päähänpiston ” hypätää vittu kaivoon” bäkkärit ”joo hypätää” bäkkärit hyppäs mut andy ja poppoo jäi siihe naureskelemaa. Andy & poppoo:”vitun urpot ku hyppäs haha. päästii noistaki urpoist eroo ja saatii viel niitte paskaset brenkutki, jee! tän kunniaks vedetää taas muutama gramma pirii sekä muutaman pesällisen. Andy:” Ui sabatiitto sentään saatana! Tsiigatkaa jäbät, tuolt luudaa toi miljardipäinen zombi-poppoo jotka delas siinne meiän keikalle! noi hemmot on heränny henkii!” Sam yaffa:” meitsi ainaki diggas siit sun jaffastas se oli nii vitu stydii kamaa et huhhuh” Andy” hei vitu spede, se oli mun kusta!” Yaffa:” No vittu mitäpäs muutakaan, sen takii se nii stydii oliki, sun veres on nii vitu iso satsi noit aineit nii ei ihme et nousee su kusiki jo päähä iha hulluna!” Andy:” joo tänks mut tsiigatkaa ny, jäbät tuolt toi sekoboltsilauma painaa päälle ku villiintyny härkälauma!” Razzle” vittu älä keskeytä mun runkkaamista huutelemalla, mä en mitää sekoboltsei nää vaa mun öögat sanoo iha toist! tuool näyttää oleva ainaki miljoonapäinen lauma 15 v hot kimmoi! Andy” ja vitut, sä oot nii aineis ettet tajuu mitää!” razzle” Andy haloo kukahan se täs on koko pellon vetässy ykkösel naamarii ja 100 gemmin satsin spiidii” Andy” no mut mul on nii hyvä spiidipää! kattokaa se tappajalauma muuttu konstaapeli korohoseks! moi korohonen.” Korhonen:”Nyt jätkät pari kiloo pirii sekä hasaa tai muute putka venttailee tuol noi… meinaa kylhä mä voisi täst ilmotella et jäbät tääl ”snadisti” kamois luudailee, ei taitas kytät diggailla semmosest, ku kelaa viel et teilt saattas löytyy viel pari kiloo kokaa nii se saattas tietää aika vitu pitkää linnareissuu, että mite ois”Andy:”Käyks pätee vitu uuno?!! Vittu sä oot jätkä sekoboltsi! kuvitteletsä et meitsi antautus??!! Vittu mä tapan sut puukol hhaaaa!!”Korohonen:”aagghhhhh…”Samppa:” No hyvä andy, mihis me toi vitun ruumis ny roudataa?”Andy:” Iha vitun sama. vaikka jätetää tähä, ei kukaan tommost saatana spedee kaipaa! Tulkaa vittu, lähetää vetää perseet olalle ja spiidit naamalle”

 2. terve änti täs mie ite jarno poika iisalamesta! ändi: no mitäs remu remu pamlaats’ viel yht hyvin vuos sitten sit’ stadin slangii! jarno heittää! no kull mie veil jottain ossoon. ändi: nopamlaa vähä hei! jarno pamlaa: dörtsy poseen styrkkari hanuriin ja spaddu huuleen daijjaatsä siis hei!
  ändi: katos remu pamlaa aika hyvi, haluutsä kuulla ku mä pamlaan landee. Jarno: no puhu!
  Ändi! kuules mie oli piltillä viime kesällä ja katoi sinne pöheikköön sieltä kurkisti joku mies se tais olla just se pöhheikköpienmies. Jarno! lähetään paukuille ändi mie pidän oikkeen hyvistä savuista!
  ändi: lähetään vaan mä biffaan. Maiki! vittu mä tuun messiin vittu mä ja viime kerralla välistä nyt on mun hugi. samppa! jope ruonansuu tuli käymään mun kämpillä eilen se halus styylata näin’’ mennään paukuille, tai jopa suhuillee’’ vittu se on pelle jätkä. maiki:puhut muutn iha vitun asiaa. Ändi: nii, se oli samalla luokalla ku minä, käytiin aina välkkisin paukuilla ja vedettiin pataa meijän rexii, teki kyttä jutun mä jäin vaan kiinni mut se hinttari jope pääs hanee, vaikk’ mä jäin kiinni en silt bosannu ketää. razzle: heii mä nousin haudasta LÄHETÄÄN PAUKUILLE. ändi: mitä vittua razzle se heräsit mä tarjoon sulle iha mitä sä heluut. razzle: mä haluun hasaa ja kokaa ja ja vähän friidui mä haluun panolle. ändi: tää homma hoituu. razzle: kiitti ändi mä annan sulle kakkosen huomenn. Ändi: vittu ihan sama. Jarno: mie myyn siulle persettä kakkosella razzle. razzle: kuka vitun pelle toi ändi. Ändi: eks sä muista toi on remu se on muuttanu vaan landelle ja kasvattanu fledan. razzle: vittu mikä pelle. maiki: mä meen vetää nyt tötsyt paukut te ootte niin vitun pellejä te vaan puhutte paskaa. razzle:VITTU SÄ OOT MAIKI KUJALLA. ändi: toll remulla on pari hunttii fyffee vedetään sitä pataa ja pöllitään sen fyffet. maiki: vittu ihan sama mut jos pöllitään mulle 1/ 4 muuten en tuu messiin. razzle: pidä jäbä turpas kii me otetaan ändi kaa ne puokkii. ändi: nii maiki vittu pidä turpas kkii tai saat pataas. Maiki: vittu mä lähen MENEE TSAU! ändi: vittu ei tuu ikävä. razzle: ei niin vitun noob. jarno:mitä aiotte tehä miulle. ändi: me vedätään sua pataan ja pöllitään sun massiit. razzle. mä vedän sua perseen perseeseen niin kovaa ettet kävele vuoteen. jarno: antaa mennä vaan, mie tykkään ett joku rassa miun persettä. Ändi: no hyi vittu razzle ett sä nyt ton perseeseen rupee vetää se karvanen ja ryppynen. razzle: mutt mä haluun persettä. ändi: mä hommaan sulle jonku friidun tuolt kadult. razzle: vähintään kasikymmpisen mummon. ändi: vittu iha sama, mutt nyt vedetään remuu pataa. Razzle: oke. jarno: voi vittu suataanan pillipiiparit miun rahhoot tyänne. ändi: et vitussa saa ime lekaa. razzle: ime mun. maiki: tulkaa vitun pellet mul ois keikka tiedossa tuol ruotsissa. ändi ja razzle: no mikä. maiki: se kuningatar myy persettä kakkosella ja sillo on muuteski aika paljon fyffee voi pöllii ne ja vittu mä isekn sen friidun se on mun se on niin vitun sexiii. ändi ja razzle. vittu ihan sama mutt mill mennään. maiki: vittu mennään mun 88 vuosmalli kärryllä. ändi ja razzle: joo…. vittu se hyytyy puol välissä. maiki: eik’ hyydy. ändi: mä meen eteen mee sää takakonttiin razzle. razzlle: jooo siel mä voin vetää jotain friiduu perseeseen.
  maiki: no vittu mennään sitten million miles away ja bäkkii. ändi ja razzle: o right. pari vuotta myöhemmin. razzle ja ändi: vittu mikä matka kerettiin vetää viel sitä bäkkäreitten kusi-brenkkuu.
  maiki: vittu se oli perseestä. ändi ja razzle: ei ees ollu se oli vitun tyjyy kamaa. maiki: tuol se on se vitun friidun kel on ne fyrkat. ändi ja razzle: vittu mennään hakemaan ne fyrkat. maiki:no mennään.
  queenin luona. maiki: vittu tänne ne massit tai saat pataan. queen: vittu okei jos annat munaa. maiki: oke. queen imee sitä maikin pikku pippeliä siin’ viel 3 vuotta. ändi ja razzle: no niin lähetään bäkkii sinne bäkkäreille nyt ku meill on viel fyrkkaaki voidaan pöllii viel päkkäreiltä lisää kusi-brenkkuu. maiki: no ei vitussa. 15 vuotta myöhemmin perillä bäkkäreillä. maiki: queen anna pusu. queen i love you baby. andy ja razzle: hyi vittu toi queen on ruma me pantais mielummin tota helviä.
  ändi ja queen ja razzlle lopputulos kaikki veti överit bäkkäreitten kusi brenkusta.

 3. kaunis nainen, tippui kaivoon, vesipisara kädessään.
  työmies tuli ja huusi’’kaunis nainen tarvitsetko apua’’
  kaunis nainen huusi takaisin’’ en tarvitse ja nosta housuja työmiehen viiva paistaa’’
  tuli paikalle konstaapeli korohonen ,hän virkkoi näin’’ tarvitsetko apua kaunis nainen’’
  kaunis nainen murisi’’ no en vitussa’’
  konstaapeli korohonen huusi’’ turpa kiinni ja sukkahousut helevettiin’’
  kaunis horo kirkui täysillä’’ ei mina haluta otta pois’’
  konstaapeli korohonen huusi’’ turpa kiinni tai saat morasta kylkee saatanan virolainen horo ’’
  konstaapeli halusi myös murjaista vitsin’’ mitä eroa italialaisella pizzalla ja virolaisella huoralla? – -italialaisen pizzan saa ilman sieniä’’
  siihen murjaisi taas toinen osapuoli vitsin’’ mitä eroa on apinalla ja konstaapelilla?
  -apinan saa ilman läskiä

  ooooooooooooooooo virolainen horoo
  ooooooooooooooooo ruma kuin poro
  ainut kuka sen haluaa on itse konstaapeli korohonen
  virolaiset ne persettä jakaa, niitä aina muslimit ajaa takaa
  andy se vinguttelee kitaraa ja laulaa rumalla äänensävyllä
  maiki the fuckin monroe huutaa’’fuckin’ ändi hei soppa ois jo kiehunu’’
  ändi vastaa’’ no meillähä on se soppa joten älä sit vedä mitää ruokaöykkärii vaa jätä jämät, tsennaatsä?”
  maikki vain sanoo ”no vittu mähä vedän safkaöynin jos mua huvittaa”
  ändi täräyttää ”no sit meitsi dallaa million miles away ja kauemmas”
  mike: ”no anyway, tääl ois tätä spiidii jos diggaat, meitsi ainaki vetää boltsin iha täytee ja alan lööbaa” andy sanoo ”vitut mitää pirii vittu meitsil on 100 geetä valkosta heroiinii taskus meitsi lähtee vetää heroiinii, tsau vitun urpo ja jätä ne vitun jämät!”

  razzle hei täss ändi moi’’ voi vittu kun jätkä delas ois tarvinu viel sitä pirii kun sull oli sitä aina nii saatanasti, siitä tulee ihan vitun sekasin siis NII pimee fiilis ku voi olla, viimeksi kun vedin oli helvetin tuubassa ja maapallo pyöri soikeen muotosta rataa ja desperadokset vaan lenteli maassa.
  siis kelaa nyt! Alkaa jumalauta olla jo kylmät, tarttee sitä essoo ja vähä vitun äkäsee pitäs jostai kääntää tsygä nii äkkii polkasis tonne jupiterii hakee vähä kamaa ettei joudu tyytyy näihi taskunpohjallisii ku täst saa tsägäl joku 100 gemmii vaa tota pollee prkl!

  ooooo via dolorosa. oooo helvetti ku pimee brenkkuki loppu ja piriiki on vaa parisataa grammaa siis vittu mitä kärsimystä!! mike sano ” andy sä et kyl tartte enää yhtää lisää tätä LSD:tä ku näytät oleva noi pihal et kuvittelet et sul ois viel kamaa jäljel ne meni jo tos vuonna 122,4983873. ”
  Andy”no mite vaa mut hasaa kyl tekis mieli.. vittusaatan meitsi lähtee razzlen luo kylää, mike tuutsä mun megee vai studaatsä et saatana taas raiskaa sut niiq viime vuonna?” Mike:” eiku mähä vedin sitä jätkää turpaa sillo…. muistaakseni.. tuli oltuu taas nii tuubas sillo ettei oikee kunnollist muistikuvaa koko viikosta… kellaa meitsi vois testaa pääsiskö eduskuntaa nii vois tsägäl päästä pressan juhlii, kelaa mikä fiilis? ois kyl aika vitu kipeetä! ” Andy: Älä!! Siis vittu kelaa voisit tappaa halosen siel vittu! Jos huvittais ja sit vois vähä skulaa skebaa ja pöllii sen fyffet. meitsi lähtis sillo ainaki million miles away ja kauemmaksi mut so what… Meitsi ostas huvilan itellee.. mut venttaa maikkeli, be right back, frendi.käyn vetäsemässä noi kaikki loput kerralla mitä on, katotaa millaset tötsyt irtoo…” Maik:” joo ookoo, tuu sit kans bäkkii” Andy: ” joo käyn vaa kusel ja vetää ”pienet” tötsyt siin samal” Andy:” voi vittu NO VAIKUTUS! Saatanan vittuperkele… mut kelaa mike, jos painat vihreen napin punasta pohjaa kohdasta b2 toiseen 03 saat kaupan päälle ilmaisen helikopterinlaskeutumisalustan, jolla voit keittää jopa kahvit sekä se sisältää 2 vuoden ilmaisen henkivakuutuksen! tuleeX bisneksii? Michaeli:” No vaikutus vai?!?!? vittu oot ulapalla ku sammunut rovasti! Meitsiki haluu boltsi noi sekasi, tsau…

  wazzup maijki-boy? hei ändi täss taas ois vähän bisneksii?
  -maiki:”wataaaa????!?!!? wou wouh relaa hei ändi vähän meitsi vetäs just nii stydit tötsyt ettei maailmast tietookaa! vittu meitsi oli nii tuubassam ei pysynyt enää skeba handussa kun yritin skulaa million miles awayta!
  mut hei mitä bisnekssii sulon oikeen on kuupas?”
  ändi: ois vähän kamaa myynnissä ja pitäis pöllii vähän fyrkkaa jostain mutt ei pää ei oikee skulaa mutt ei se menoo pahenna, oon jo vähä tullu selvemmäks verrattuna äskeiseen helikopteriin.. maiki: voisi mennä bäkkärreitten kämpill kääntyy sielt vois kääntää pari donaa ja pöllii vähän pimeetä kusi-brenkkuu… Mut hei, mä pöllin jostai sen vitun tsygän nyt ja vähä äkäsee ja kipasen tuol jupiteris hakee vähä sitä vitun essoo nii käy samal hankkii josta fyffet ja käväse vaik tsiigaa sitä delannutta razzlee, mä en sinne maan alle uskalla, ties vaikka saatana raiskais mut uusiks. tsau! meitsi lähtee polkee nyt sinne jupiteriiin, löysin just buenon tsygän
  Samppa: paroni soitti, tsiigataan päästäiskö keikalle, otetaan vähän messiin niit friiduja ja vähän brenkkuu käviskö se hei ändi ja viel muuten mausteeks pari kiloo kokaa ettei bileet lopu kesken. ändi: jo ois aikain sun hoitaa jostain sitä fuckin’ fyrkkaa ja brenkkuu ja friiduja muutta ei tarvis sitä fuckin kokaa täll kertaa vedetää essoo, and party’s never over!. maiki:” no… vittu mist massit.” samppa:” kyl hoituu mä styylaan kaikki chiksit, nain niitä ja pöllin kaikki fyffet, joka ikisen pennin, kaks kärpästä yhel iskul ja fyffe tulee nii VITUN äkäsee, tuolt stadista jos ei tärppää ei oo mitään muuta ku mummoja ne vittu ne fuckin mummot soittaa kytät. ändi” mitä vittua sä jätkä säädät meitsi vetää sua kohta pataan, laki on tarkotettu rikottavaks!
  Ei mut nyt lähetää vittu hakee sitä saatanan kamaa ja fyffe ja lähetää sinne atlantiksee mis ne paronin järkkäämät bileet on, tsau jäbät!
  ei mut tsiigatkaa tuolt tulee aaltosen rääpäle, perkele! Mike:”mä polkasen nyt sit vihdoinki sinne jupiteriin täl brand new cadillacil tai tol ihQD44 tsygäl.. ku sielt saa sitä saatanan stydii kamaa”

  päivöö mie oon jarno! mie asun iisalmessa
  Andy:” mitä vittua, remu, jätkä on kasvattanu fledan pitkäks, muuttanu nimen jarnoks, muuttanu iisalmee ja vaihtanut on iha oman slangis toho vitun lande-kieleen.. huhhuh miten TÄYDELLINEN muodonmuutos jumalauta! mut me lähetää tonne bileisii nyt, jatka sä omii bisneksiis, tsau.”
  jarno AKA. remu aaltonen: ” juu, nährään änti”

  Pienet sille! Juodaan viinaa ja tullaan viisaammiksi.. Tuli paikalle konstaapeli korohonen viroilaisen huoransa kanssa, vastanaineina he käyvät humppaamaan, mutta paikalle sattuikin työmies hänen läskin ahterinsa kanssa. Työmies sanoi korohoselle ”älä vittu vie mun naista tai saat turpaa, kerron jr:ille ja se tappaa sut!

  Niinpä Andy, sekä Sam jaffa lähtivät paronin bileisiin ja Razzle jäi yksin sinne helvettiin.
  Andy:” Ui shabatito sentää saatana mitkä bileet!! vittu pimeetä brenkkuu riittää vaikka ens jouluun asti ja heroiinii vähintää saman verra, alkaa meitsiki olee jo pikkuhiljaa vähä pihal mut ei se mitää, party’s forever!”Paroni: ”Hei, relaa ändy, vähä iisimmi nyt… siis bileet jatkuu ja hyvä meno, kamaa ja viinaa ja riittää mu ei nyt täysi överiks pidä heittää. Andy: ”Vittu tajuuksä maailmast mitää?! Vitun spede! Asiat on tarkotettu vedettäväks överiks! se on elämän tarkotus! VARSINKIN BILEIS, VITUN URPO!!” Paroni: ”Iisisti nyt, andy, kelaa… Jos pääsisit huoranluo, voisit teeskennellä et oot homo. Andy: ” Joo, vittu! Vähä coolii.. Sä alat, paroni kans olee aika boltsi hukas jo… Mut se onki tarkotus, eiks jeah?” Paroni:”ööh vittu.. taisin vetää överit, vähä muusine fiilis.. MÄ lähen kuselle”. Samppa: ” jee jee, vittu lisää bissee… Mun tekis mieli vähgä kokista mut kai se parisataa korii bissee korvaa lasillisen kokista.. tai kai siitä jano sammuu.. Ui vittu JEESUS! Mitä sä täällä teet?! Jeeesus ”jumala lähetti kertomaan, että jos juot vielä 200 korillista bisseä niin saat alkoholimyrkytyksen. Sam:” Vituut!!!! On ennenku juotu ainaki 127353638397.62562 korii muttei oo mitää myrkytyksiä näkyny! Älä puhu paskaa vittusaatana. Andy & paroni: ” Hei samppa, älä ny sekoile, sul on vähä boltsi hukas ku jeesuksia näät, vedä pari geetä amfetamiiniin nii vitun varmasti helpottaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *