Varo spammereita ketkä haluaa antaa paljon rahaa

Kirjoittaja Sami, 8.11.2002

Kuution Janne sai klassisen nigerialaishuijarispammin ja kyselee että mikä on homman nimi. Kuutiossa ei ollut kuitenkaan kommentointimahdollisuutta, joten vastataan sitten tässä: Lukaise Wiredin juttu asiasta ja kokeile etsiä Googlesta hakusanoilla “nigerian fraud“. KRP:lläkin on asiasta infosivu.

    Jutussa “Varo spammereita ketkä haluaa antaa paljon rahaa” on yksi kommentti:

    • Teppo says:

      No vihdoinkin selvisi miten noilla kirjeillä oikein voi tehdä rahaa. Siinä varmaan piileekiin kirjeiden hienous: kirjettä lukiessahan sitä kuvittelee, että ei voi hävitä mitään. Siinä vaiheessahan kukaan ei pyydä vielä mitään rahaa. Varsinkin tuo mustan rahan peseminen kuulostaa tosi ovelalta tempulta:-)

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.