Uutuuksia ja kolausta

Kirjoittaja Sami, 4.11.2002

Perjantaina taisi tulla pysyvä lumi – maahan tupsahti 10 cm lunta. Edessä olikin talven ensimmäinen pihan kolaus. Vietin samalla tietotekniikattoman viikonlopun – tietokone pysyi kiinni ja kännykkä unohtui takin perimmäiseen taskuun itsekseen vinkumaan. Suosittelen.

Marraskuun alun kunniaksi blogilistalle tuli uusia ominaisuuksia. Listalle ilmoitetut uudet blogit saavat nyt joksikin aikaa viereensä “uusi”-merkinnän. Tällä tavalla on helppoa löytää uutta lukemista.

Niitä, jotka upottavat blogilistaa omille sivuilleen saattaa kiinnostaa tieto, että uutuusmerkinnän ulkonäköä voi muuttaa määrittelemällä tyyliluokka nimeltään “pinsnew”. Muut voivat jättää tämän tiedon huomiotta…

Ei vielä kommentteja

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä juttua. Ehkä sinä voisit kirjoittaa ensimmäisen kommentin?

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.