Uutisia

uutispalkki.jpg Hain ja asensin Yle24:n uutispalkin. Windowsille tarkoitettu ohjelma tuo kuvaruudun yläreunaan viimeisimpiä uutisotsikoita näyttävän palkin. Otsikkoa klikkaamalla ohjelma näyttää itse uutisen samantien omassa ikkunassaan. Tällaisia ohjelmiahan on ollut olemassa jo pitkään, mutta tässä kotimainen sisältö ja yksinkertaisen jämäkkä toimivuus vakuuttivat. Saapa nähdä jaksaako tuo innostaa pidempäänkin.

7 thoughts on “Uutisia

 1. Push[tm]-teknologia on selkeästi tulossa takaisin – sain tässä yksi päivä mainosspammia Pointcastin uudesta tulemisesta!

 2. Tuo näytti toimivalta niin kauan, kun avasin Excelin ja yläpalkki jäi uutispalkin alle piiloon. Näemmä niitä, jotka eivät käytä jokaista ohjelmaa fullscreeninä, ei olla ajateltu. Muuten hyvä idea. Mihin on kadonnut kaikki toimivat sovellukset niinkin loistavalle keksinnölle kuin active desktop? Tai no jaa…

 3. Eipä muuten minulla toimi noin– ohjelmat osaavat olla aukeamatta palkin alle. Käytössä Windows 2000.

 4. Taas meitä Macin käyttäjiä syrjitään. Eikö
  YLE:n pitäisi valtion yleisraijonayhtiönä
  huomioida kaikki tasapuolisesti. ;-)
  Unohdetun kansan puolesta!
  Kuhlakaan

 5. Tuommoisen häkkyrän sijaan kaipaisin Ylen ja Hesarin RSS-feedejä. Voisi jokainen lukea ne sitten ihan millä/miten haluaa.

 6. Asensin tuossa toissapäivänä agregaattorin nimeltä “Great News” http://www.curiostudio.com/download.html

  Sen jälkeen olen hymyillen unohtanut sen kirotun ylen uutispalkin, joka lähinnä vain häiritsi. Nyt vain haluaisin tietää hyviä lukemisen arvoisia feedejä, onko kellään mitään listaa?

  -jOgI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *