Uutisia

Kirjoittaja Sami, 11.9.2002

uutispalkki.jpg Hain ja asensin Yle24:n uutispalkin. Windowsille tarkoitettu ohjelma tuo kuvaruudun yläreunaan viimeisimpiä uutisotsikoita näyttävän palkin. Otsikkoa klikkaamalla ohjelma näyttää itse uutisen samantien omassa ikkunassaan. Tällaisia ohjelmiahan on ollut olemassa jo pitkään, mutta tässä kotimainen sisältö ja yksinkertaisen jämäkkä toimivuus vakuuttivat. Saapa nähdä jaksaako tuo innostaa pidempäänkin.

  Jutussa “Uutisia” on 7 kommenttia:

  • Juri says:

   Mutta käyttääkö se Push[tm]-teknologiaa? ;-)

  • samik says:

   Push[tm]-teknologia on selkeästi tulossa takaisin – sain tässä yksi päivä mainosspammia Pointcastin uudesta tulemisesta!

  • Jari says:

   Tuo näytti toimivalta niin kauan, kun avasin Excelin ja yläpalkki jäi uutispalkin alle piiloon. Näemmä niitä, jotka eivät käytä jokaista ohjelmaa fullscreeninä, ei olla ajateltu. Muuten hyvä idea. Mihin on kadonnut kaikki toimivat sovellukset niinkin loistavalle keksinnölle kuin active desktop? Tai no jaa…

  • samik says:

   Eipä muuten minulla toimi noin– ohjelmat osaavat olla aukeamatta palkin alle. Käytössä Windows 2000.

  • Kuhlakaan says:

   Taas meitä Macin käyttäjiä syrjitään. Eikö
   YLE:n pitäisi valtion yleisraijonayhtiönä
   huomioida kaikki tasapuolisesti. ;-)
   Unohdetun kansan puolesta!
   Kuhlakaan

  • Jaska says:

   Tuommoisen häkkyrän sijaan kaipaisin Ylen ja Hesarin RSS-feedejä. Voisi jokainen lukea ne sitten ihan millä/miten haluaa.

  • Jogi says:

   Asensin tuossa toissapäivänä agregaattorin nimeltä “Great News” http://www.curiostudio.com/download.html

   Sen jälkeen olen hymyillen unohtanut sen kirotun ylen uutispalkin, joka lähinnä vain häiritsi. Nyt vain haluaisin tietää hyviä lukemisen arvoisia feedejä, onko kellään mitään listaa?

   -jOgI

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.