Nyt on valoa

Kirjoittaja Sami, 9.9.2002

klikkaa itsesi pihakuviin Riitta kirjoitti aiemmin pimeästä pihastamme. Ei ole enää pimeää! Shoppailimme perjantaina pari valotunnistimella varustettua lamppua seinävalaisimiin sekä pieniä muuntajalla varustettuja lyhtyjä ja sammakon mallisia (!) valonheittimiä.

Lauantaina säädettiin jatkojohtojen, muuntajien, kytkimien ja ajastimien kanssa ja tuloksena on nyt jännittävästi valaistuja ruusuja ja omenapuita sekä pikkulyhdyillä reunustettu piha. Ja tietysti tarjolla on myös valokuvia – klikkaa oikealla näkyvää pikkukuvaa, ja voit selailla pihavalo-albumia.

  Jutussa “Nyt on valoa” on 2 kommenttia:

  • matlis says:

   mutta missä ihmeessä on kuva noista ihmeellisistä sammakoista vai kutsutteko kylään katsomaan livenä? :)

  • matlis says:

   taisin painaa nappia liian kauan ja aivoni olivat vapaalla. olihan tuolla sammakkokuviakin :)
   aika veikeitä!

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.