Nyt on valoa

klikkaa itsesi pihakuviin Riitta kirjoitti aiemmin pimeästä pihastamme. Ei ole enää pimeää! Shoppailimme perjantaina pari valotunnistimella varustettua lamppua seinävalaisimiin sekä pieniä muuntajalla varustettuja lyhtyjä ja sammakon mallisia (!) valonheittimiä.

Lauantaina säädettiin jatkojohtojen, muuntajien, kytkimien ja ajastimien kanssa ja tuloksena on nyt jännittävästi valaistuja ruusuja ja omenapuita sekä pikkulyhdyillä reunustettu piha. Ja tietysti tarjolla on myös valokuvia – klikkaa oikealla näkyvää pikkukuvaa, ja voit selailla pihavalo-albumia.

2 thoughts on “Nyt on valoa

  1. mutta missä ihmeessä on kuva noista ihmeellisistä sammakoista vai kutsutteko kylään katsomaan livenä? :)

  2. taisin painaa nappia liian kauan ja aivoni olivat vapaalla. olihan tuolla sammakkokuviakin :)
    aika veikeitä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *