Nyt on valoa

klikkaa itsesi pihakuviin Riitta kirjoitti aiemmin pimest pihastamme. Ei ole en pime! Shoppailimme perjantaina pari valotunnistimella varustettua lamppua seinvalaisimiin sek pieni muuntajalla varustettuja lyhtyj ja sammakon mallisia (!) valonheittimi.

Lauantaina sdettiin jatkojohtojen, muuntajien, kytkimien ja ajastimien kanssa ja tuloksena on nyt jnnittvsti valaistuja ruusuja ja omenapuita sek pikkulyhdyill reunustettu piha. Ja tietysti tarjolla on mys valokuvia – klikkaa oikealla nkyv pikkukuvaa, ja voit selailla pihavalo-albumia.

2 thoughts on “Nyt on valoa

  1. mutta miss ihmeess on kuva noista ihmeellisist sammakoista vai kutsutteko kyln katsomaan liven? :)

  2. taisin painaa nappia liian kauan ja aivoni olivat vapaalla. olihan tuolla sammakkokuviakin :)
    aika veikeit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *