Pivn satoa

Pinseri on viime aikoina mennyt hieman haircutblogimaiseen suuntaan, joten pivn ptteeksi on aika heitt kasa Internetist ja muualtakin lytyv merkillisyytt:

Huuhaa eri muodoissaan on aina yht kiehtovaa enk voi saada siit tarpeekseni. Reko muistutti Tecumhesin kirouksesta. Sen mukaan kahdenkymmenen vuoden vlein USA:n presidentti kuolee virassa ollessaan. 1840-1960 kirous pitikin paikkansa, mutta Ronald Reagan selvisi murhayrityksest. Tll hetkell kirous lep George W. Bushin pll. Lasketaankohan terroristien kaappaama ja otaksuttavasti Valkoista taloa kohti lentm (ja Pennsylvaniaan tippunut) kone sellaiseksi, vai onko viel jotain odotettavissa? Aika kertoo.

Kuka muuten muistaa viel kultaisella 80-luvulla nhdyt julisteet: “Unkari 1956. Tsekkoslovakia 1968. Puola 1980. Suomi ???”.

Ja sitten ripaus Internetin omaa Tosi-TV:t, eli Kuutionvalmistusprojekti IT-alan tyyliin. Tuttua, hyvin tuttua. (kiitos, ikk)

Kommentaattorista lytyi linkki aivan mahtavaan kuvakokoelmaan, explodingdogiin. Sam Brown piirt kuvia lukijoiden shkpostina lhettmist aiheista. Mutta kuvat saattavat ollakin hieman erilaisia kuin mit voisi odottaa…

3 thoughts on “Pivn satoa

  1. M en vielkn usko tohon niburuun..Mutta jos se on oikeesti totta ni mit me sitten tehn..?tietk Amerikassa mediakin jo tst?Miksi suomessa ei oo viel ilmotettu mahdollisesta tapahtumasta mitn..?Vai haluaako Amerikkalaiset ett vaan ne selvi..ja muut voi kuolla..?

    *menee hermot..*

  2. Kyll se on ihan fakta ett taivaankappale on tulossa pitklt kiertoradaltaan kohti linnurataamme,vain ajankohta on pimennossa.Asia ei ole juurikaan esill koska kuolemaa pelkvt ihmiset vauhkoontuisivat ja ripulossivat housuunsa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *