Warchalking

Kirjoittaja Sami, 23.8.2002

Warchalkingista ja wardrivingistä (avoimien langattomien verkkojen etsiskelystä) on nyt puhuttu niin paljon, että oli ihan pakko alkaa itsekin kokeilla. Pienen etsiskelyn jälkeen löytyi netistä imuroitava softa, jonka avulla tietokoneen voi laittaa vakoilemaan ympäristössä kuuluvia avoimia verkkoja. Ko. softa, Stumbler, löytyy stumbler dot netistä.

Työhuoneeseeni ei valitettavasti kanna yksikään verkko, joten töissä joudun virumaan vielä ethernet-piuhan jatkona. Koulutusluokkamme verkko kantaisi tuohon ovelle asti… Täytyypä alkaa puhua itselleen henk.koht. tukiasemaa tuohon työhuoneen ja neukkarin välimaastoon.

Ei vielä kommentteja

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä juttua. Ehkä sinä voisit kirjoittaa ensimmäisen kommentin?

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.