Ufoja

Intialaisen Uttar Pradeshin asukkaat ovat paniikissa. UFO:t ovat tappaneet ja haavoittaneet lukuisia kyläläisiä, mutta viranomaiset vähättelevät ongelmaa ja kertovat sen johtuvan kolmi-ja-puolituumaisista hyönteisistä.

CNN:n juttu mainitsee myös muutaman vuoden takaisen apinamiespaniikin ja kysyy sivulla olevassa gallupissa mitä Intiaan matkustavan pitäisi pelätä eniten: UFOja, apinamiestä vai hysteerisiä intialaisia. Minä lisäisin vaihtoehtojen joukkoon vielä ihmisten vatsoja auki repivät 3,5-tuumaiset hyönteiset!

6 thoughts on “Ufoja

 1. Huomasin, että näitä otuksia on
  esiintynyt muun muassa Darra-
  nimisessä kylässä. Se selittänee
  ilmiöt osaltaan. :->
  KuhlaKaan

 2. joo kyl niit on olemassa…en oo nähny vaan niitä kuin paukuissa :)

 3. teen esitelmän ufoista :P no ei se haittaa vaikkei niit oo olemas onhan ainaki hyväö keksii ainesta sellasseest jota ei oo olemas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *