Ufoja

Intialaisen Uttar Pradeshin asukkaat ovat paniikissa. UFO:t ovat tappaneet ja haavoittaneet lukuisia kyllisi, mutta viranomaiset vhttelevt ongelmaa ja kertovat sen johtuvan kolmi-ja-puolituumaisista hynteisist.

CNN:n juttu mainitsee mys muutaman vuoden takaisen apinamiespaniikin ja kysyy sivulla olevassa gallupissa mit Intiaan matkustavan pitisi pelt eniten: UFOja, apinamiest vai hysteerisi intialaisia. Min lisisin vaihtoehtojen joukkoon viel ihmisten vatsoja auki repivt 3,5-tuumaiset hynteiset!

6 thoughts on “Ufoja

 1. Huomasin, ett nit otuksia on
  esiintynyt muun muassa Darra-
  nimisess kylss. Se selittnee
  ilmit osaltaan. :->
  KuhlaKaan

 2. joo kyl niit on olemassa…en oo nhny vaan niit kuin paukuissa :)

 3. teen esitelmn ufoista :P no ei se haittaa vaikkei niit oo olemas onhan ainaki hyv keksii ainesta sellasseest jota ei oo olemas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *