Roistot ikuistettiin

Tnn MTV3:n Seitsemn uutisissa nhtiin vilahdus kameraknnykiden svyttmst tulevaisuudesta. Turussa tapahtuneen rahankuljetusauton rystyrityksen silminnkijll sattui olemaan mukana kameralla varustettu puhelin ja niinp uutislhetyksess saimme nhd kuvia huppupisist konekivrin heiluttajista.

OK, eips innostuta viel liikaa. Ei tss mitn niin uutta ja ihmeellist ole: ihmisill on ollut kameroita mukana maailman sivu. Minunkin digikamerani kulkee mukana repun pohjalla ja yksi kuuluisimmista ohikulkijan filmauksista, Rodney Kingin pahoinpitely, oli ajankohtainen yli 10 vuotta sitten. Jo silloin puhuttiin uudesta ajasta, jolloin kenell tahansa ohikulkijalla saattaa olla kamera.

Knnykss oleva kamera on kuitenkin todennkisesti paremmin kden ulottuvilla ja kyttvalmiina kun jotain odottamatonta tapahtuu. Knnykk on tapana pit paikassa, josta sen saa nopeasti esille ja sit pidetn mukana vaikka reppu olisikin jtetty kotiin. Jos Nokian tulevaisuuden visiot kyvt toteen, kameroita alkaa lyty yh useamman ohikulkijan taskusta.

(Pivitys seuraavana aamuna: Ohikulkija olikin puhelinliikkeen omistaja ja kuvat otettiin ko. liikkeest…)

One thought on “Roistot ikuistettiin

  1. Knnykn nprys hertt uhr- eikun kohteissa mys huomattavasti vhemmn epluuloja kuin kameralla thtily, joten salavihkainen kuvien nppily on helpompaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *