Feikkituristi

Jos satut liikkumaan lähiaikoina Empire State Buildingin tai Seattlen Space Needlen liepeillä, älä ihmettele jos turistilta näyttävä henkilö tunkee käteesi Ericssonin kamerakännykän ja pyytää ottamaan itsestään kuvan. Kyseessä on SonyEricssonin mainoskampanja tänään USA:ssa julkaistaville T68i:lle ja sen kameramoduulille.

Turistinäyttelijöiden lisäksi SonyEricssonin leivissä on naisnäyttelijöitä ja -malleja, jotka hengailevat baareissa pelaamassa laivanupotusta bluetooth-yhteydellä. Ja tavoitteenahan oli saada satunnaiset ohikulkijat ihastumaan uudesta hienosta laitteesta :-)

One thought on “Feikkituristi

  1. Aikas kivaa.. mainontaa.. ja varmaa iha kannattavaakin.. ;D hyvä SOnyERicsson..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *