Tam Train

Tampereen seudulle suunnitellaan pikaraitiotieverkkoa, joka kyttisi hyvkseen sek olemassaolevaa rataverkkoa, ett uusia rakennettavia raiteita ja tunneleita. Tutkiessani projektin sivuja tajusin ylltten ett olemme ajelleet pikaraitiotiell kolmessa kaupungissa.

Lontoon Docklands Light Railway lhtee liikkeelle Towerin sillalta ja yksi reitti kulkee Docklandsin pilvenpiirtjien ohi Greenwichiin. Reitilt on hieno nkala futuristiseen pilvenpiirtjkaupunkiin ja jos menet etummaisen vaunun etupenkkiin, saat hienot nkalat siihen milt nytt metrojunan kuljettajasta.

Oslossa Tunnelbane on jo vanha, mutta silti kevytraitiotieksi luokiteltava jrjestelm. Tmn systeemin ehdoton nkalareitti on tietysti ajella keltaisen linjan ptepyskille, korkealle vuorelle Holmenkollenin ylpuolelle. Ylimmisilt pyskeilt on huikeat nkalat! Lisksi on jotenkin hassua laskeutua keskustassa tunnelissa kulkevaan metrojunaan ja tulla siit ulos metsisen vuoren rinteell keskell ei-mitn :-)

San Franciscossa kulkee kolmenlaisia raitiovaunuja: postikorteista tuttuja hihnavetoisia Cable Car -vaunuja, historiallisia “perinteisi” raitiovaunuja sek pikaraitiotie nimeltn MUNI. MUNI kulkee keskustassa maan alla ja nousee laitakaupungille mentess pinnalle kulkeakseen kaduille sijoitetuilla kiskoilla. Noustessa maan pinnalle vaunujen ovien raput liukuvat alas siten ett kadultakin on helppo kiivet vaunuun (maan alla laiturien lattia on vaunujen lattian tasolla).

Pikaraitiotie on oikein nppr systeemi, ja mielellni nen sellaisen Tampereellakin. Vahinko vain, ett reittikartassa ei ole edes suunnitelmia ulottaa verkostoa meille kotiin asti. Meille Tampereen pikaratikka olisikin sitten lhinn vain nkala-ajeluita varten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *