Suomen Blogilista

Pinserin blogilista sai oman sivunsa ja hieman helpommin muistettavan osoitteen: https://www.pinseri.com/bloglist.

Vanha lista Pinserin etusivulla ja raakaversiona jaettavat listat jatkavat toimintaansa kuten ennenkin. Myhemmin lisilen sivuille viel hienon lisyslomakkeen.

Blogilista ansaitsisi mys hienon linkkipainikkeen, mutta valitettavasti minussa ei ole juurikaan graafisen suunnittelijan vikaa. Jos joku intoutuu piirtmn painikkeita ja haluaa laittaa niit yleiseen jakoon, otetaan niit vastaan osoitteessa samik@pinseri.com. Parhaiden piirtjt saavat tuotteensa nkyviin ja imuroitavaksi blogilistalle krediittien kera sek palkinnoksi mainetta ja kunniaa… :-)

Blogilista paisuu nykyn pullataikinan lailla, ja pelknp ett jossain vaiheessa joudutaan harjoittamaan jonkinlaista karsintaa tai luokittelua. Kuuntelen mielellni mielipiteit thn liittyen (kommenttilomake heti tmn jutun alla, vink vink).

Mys muita projekteja listaan liittyen on tekeill, mutta niist tarkemmin myhemmin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *