Suomen Blogilista

Pinserin blogilista sai oman sivunsa ja hieman helpommin muistettavan osoitteen: https://www.pinseri.com/bloglist.

Vanha lista Pinserin etusivulla ja raakaversiona jaettavat listat jatkavat toimintaansa kuten ennenkin. Myöhemmin lisäilen sivuille vielä hienon lisäyslomakkeen.

Blogilista ansaitsisi myös hienon linkkipainikkeen, mutta valitettavasti minussa ei ole juurikaan graafisen suunnittelijan vikaa. Jos joku intoutuu piirtämään painikkeita ja haluaa laittaa niitä yleiseen jakoon, otetaan niitä vastaan osoitteessa samik@pinseri.com. Parhaiden piirtäjät saavat tuotteensa näkyviin ja imuroitavaksi blogilistalle krediittien kera sekä palkinnoksi mainetta ja kunniaa… :-)

Blogilista paisuu nykyään pullataikinan lailla, ja pelkäänpä että jossain vaiheessa joudutaan harjoittamaan jonkinlaista karsintaa tai luokittelua. Kuuntelen mielelläni mielipiteitä tähän liittyen (kommenttilomake heti tämän jutun alla, vink vink).

Myös muita projekteja listaan liittyen on tekeillä, mutta niistä tarkemmin myöhemmin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *