Knnykk kettuilee

Knnykt kyvt joskus hermoille. Olenkohan ainoa, jonka puhelimella on kynnistymisvaikeuksia puhelun alussa? Lhestulkoon aina kun vastaan, puhelu ptkii ensimmisten strategisten sekuntien aikana, juuri silloin kun soittaja esittelee itsens:

“Haloo?”
“T–ll M–t- Mei–l–n– Hi–v–kut– Oy:s-, piv.”
“???”

Alan jo epill Soneran salaliittoa…

2 thoughts on “Knnykk kettuilee

  1. Ei Soneran salaliitto, vaan puhelinmyyjien tapa. Esim. lehtien myyjt kertovat nimens ja firmansa niin nopeasti ja epselvsti, ettei kuulija ehdi ymmrt sit. Tarkoituksena on ilmeisesti vltt hiripuheluita ja muuta ilkivaltaa myyjn pin. Ja nimettmn ei myyj saisi mitn myyty.

  2. Meiklinen vain ihmettelee, voiko knnykll kohta ollenkaan edes soittaa puheluita!?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *