Kännykkä kettuilee

Kännykät käyvät joskus hermoille. Olenkohan ainoa, jonka puhelimella on käynnistymisvaikeuksia puhelun alussa? Lähestulkoon aina kun vastaan, puhelu pätkii ensimmäisten strategisten sekuntien aikana, juuri silloin kun soittaja esittelee itsensä:

“Haloo?”
“T–llä M–t- Mei–l–n– Hi–v–kut– Oy:s-ä, päivää.”
“???”

Alan jo epäillä Soneran salaliittoa…

2 thoughts on “Kännykkä kettuilee

  1. Ei Soneran salaliitto, vaan puhelinmyyjien tapa. Esim. lehtien myyjät kertovat nimensä ja firmansa niin nopeasti ja epäselvästi, ettei kuulija ehdi ymmärtää sitä. Tarkoituksena on ilmeisesti välttää häiriöpuheluita ja muuta ilkivaltaa myyjään päin. Ja nimettömänä ei myyjä saisi mitään myytyä.

  2. Meikäläinen vain ihmettelee, voiko kännykällä kohta ollenkaan edes soittaa puheluita!?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *