MMS käytännössä

Miihkalilta tuli MMS-viesti bileistä. Juuri sellainen, josta meidän kuluttajina tulee lähivuosien aikana innostua niin paljon että vaihdamme puhelimemme kamerakännykkään ja alamme lähetellä fiiliskuvia seikkailuistamme.

Kuva lähetettiin Nokian juuri kauppoihin tulleesta 7650-puhelimesta Ericsson T68i:hini, joten tekniikkakin tuntuu pelaavan erimerkkisten laitteiden välillä. Mutta kuten aina alussa, pientä säätöä vielä tarvitaan… klikkaa kuvaa isommaksi, niin ehkä huomaat mitä tarkoitan.

Tunnelma lienee katossa, mutta ainakaan tästä kuvasta sitä ei huomaa. T68i:n omistajat tarvitsevat siis fiiliskuvien katseluun mukana kulkevan kannettavan tietokoneen, johon siirtämällä kuvista saattaa saadakin paremmin selvää; tai sitten heidän täytyy pyytää ystäviä ottamaan kuvia hieman lähempää…

Miihkali laittoi bilekuvia myös tietokoneella katseltavaan muotoon. Sieltä löytyy tämänkin sivun kuva alkuperäisessä koossaan.

Kunnon näytöllä katsottuna kuvat ovat ihan mukiinmeneviä. Tarkkuudessa on toivomisen varaa, mutta valovoima salamattomalla kameralla on yllättävänkin hyvä. Hämärissä sisätiloissakin on mahdollista saada aikaan tärähtämättömiä kuvia käsivaralla. Nytpä olisi vielä hauska nähdä, miltä kuvat näyttävät 7650:n näytöllä.

2 thoughts on “MMS käytännössä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *