MMS kytnnss

Miihkalilta tuli MMS-viesti bileist. Juuri sellainen, josta meidn kuluttajina tulee lhivuosien aikana innostua niin paljon ett vaihdamme puhelimemme kameraknnykkn ja alamme lhetell fiiliskuvia seikkailuistamme.

Kuva lhetettiin Nokian juuri kauppoihin tulleesta 7650-puhelimesta Ericsson T68i:hini, joten tekniikkakin tuntuu pelaavan erimerkkisten laitteiden vlill. Mutta kuten aina alussa, pient st viel tarvitaan… klikkaa kuvaa isommaksi, niin ehk huomaat mit tarkoitan.

Tunnelma lienee katossa, mutta ainakaan tst kuvasta sit ei huomaa. T68i:n omistajat tarvitsevat siis fiiliskuvien katseluun mukana kulkevan kannettavan tietokoneen, johon siirtmll kuvista saattaa saadakin paremmin selv; tai sitten heidn tytyy pyyt ystvi ottamaan kuvia hieman lhemp…

Miihkali laittoi bilekuvia mys tietokoneella katseltavaan muotoon. Sielt lytyy tmnkin sivun kuva alkuperisess koossaan.

Kunnon nytll katsottuna kuvat ovat ihan mukiinmenevi. Tarkkuudessa on toivomisen varaa, mutta valovoima salamattomalla kameralla on yllttvnkin hyv. Hmriss sistiloissakin on mahdollista saada aikaan trhtmttmi kuvia ksivaralla. Nytp olisi viel hauska nhd, milt kuvat nyttvt 7650:n nytll.

2 thoughts on “MMS kytnnss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *