Kameraknnyjen kuvaa

Nokian kameraknnykll tulee ihan hyvn nkist jlke, knnykksi. Teknisi tietojakin alkaa jo vhn herua:

Linssin teknisin tietoina nytt olevan “F=3.5mm”, mutta tuosta on vhn vaikea tulkita mit se tarkoittaa. Kamerassa on kolme kuvausmoodia, “perus”, “ykuvaus” ja “muotokuvaus”. Ykuvaus pident valotusaikaa ja muotokuvaus taas toimii vhn kuin digitaalinen zoom: kuvan keskelt rajataan ja suurennetaan pystymallinen osa. (toim. huom. tm fakta korjattu pivemmll)

Kuvanlaatua ja muistinkytt hallitaan valitsemalla kuvan resoluutio – esimerkkikuvat oli otettu parhaalla resoluutiolla (640 x 480). Laitteessa on muistia kaikelle kyttjmateriaalille 4 megatavua, eli kovin montaa hyvn resoluution kuvaa sinne ei mahdu. Muistia ei valitettavasti voi laajentaa.

Tsshn alkavat sormet ihan syyhymn… Kiitokset Mikolle infosta.

2 thoughts on “Kameraknnyjen kuvaa

  1. jaa, kyll niit kuvia sinne muistiin semmone yli 50 tuntuu menevn, mutta eikai se sitten ole “kovin monta” :)

  2. 50 parhaallakin resoluutiolla? No kyll tuolla sitten hetkisen taitaa prjt :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *