Kytettvyytt

Jokapivisten asioiden kytettvyys on asia, jota ei tule usein mietitty. Hyv kytettvyys saa asiat sujumaan kuin itsestn, huono kytettvyys taas rsytt. Design Geek ksittelee esteettisen ja toiminnallisen suunnittelun onnistumisia ja eponnistumisia. Loistavia esimerkkej kerrassaan vikaan menneest suunnittelusta lytyy Bad Human Factors Designs:ist.

2 thoughts on “Kytettvyytt

  1. Tuosta tulee mieleen jlleen kerran ett pitisi vihdoinkin teett pari rullaa sellaisia pieni punaisia tarroja joissa olisi teksti “so design it can’t be used” joita voisi tarvittaessa liimailla erilaisiin paikkoihin ja esineisiin. Viel kun veppisaitteihin voisi liimata moisia…

    Itseasiassa taisi olla joku Windows-plugin selaimeen joka teki moisen featuren, lissi veppisaitteihin yhteiskommentoinnin. Ei vain mitn hajua en mik se oli.

  2. Tuo yhteishristin taisi olla nimeltn ThirdVoice. Meni vain mnkn kun ihmiset kyttivt sit lhinn omien sivujen mainostamiseen muiden sivuilla…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *