Bodom-linkki

Jos Bodom-järven murhien uusimmat käänteet kiinnostavat, kannattaa surffailla Helsinki-Espoo-Kauniaisten paikallisportaalien keskustelualueilla. Mitä siellä ei ole, sitä ei tarvitse tietää… [via Annas Placa]

7 thoughts on “Bodom-linkki

  1. Njaa, olisit voinut ilmoittaa, ettei tuolla linkissä pysty lukemaan keskusteluja ilman että rekisteröityy. Mutta kiitos kuitenkin. :)

  2. Pystyy lukemaan rekisteröitymättä. Niin minäkin tein.

    Tosin ei kaikkia alueita.

  3. mä en usko et se Nils olis ne kaverinsa tappanut. se on varmana se kioskin pitäjä ketä teki itsemurhan v.1969.

  4. No tappohan se ne ihan saletisti.Miks sillä ei ollu muka kunnon puukoniskuja kropassa kuten niillä muilla?(sillä toisella tytölläkin oli 11 puukoniskua pelkästään kaulassa)Vastaus: Ei se reppana uskaltanu lyödä itteensä niin lujaa,sehän ois saattanu vaikka kuolla ja lavastus ois menny myttyyn,eiks niin.Sitäpaitsi ne kaikki pikku viillot oli sen vasemmassa kädessä ja kyljessä,miks? Sen takia,koska se älykääpiö oli oikeekätinen ja se ei oikeen millään pystyny lyömään itteensä oikeella kädellä oikeeseen käteen,eiks jees?

  5. Nähtävästi nykyään täytyykin jo rekisteröityä ennenkuin pääsee lukemaan Bodom-spekulaatioita.

  6. Olen sitä mieltä, että juttu on auki, mutta on mahdollista. että asia selviää. Täydellinen ja perusteellinen tunnustus tekijältä, epäilen Nils Gustafssonia, sitten asia selviäisi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *