13 thoughts on “Piiskaa velliperseille

 1. Mitä ihmettä? Et voi olla tosissasi. Siis että Jari Sarasvuo olisi idolisi. :O:O

 2. Miksei olisi? :-) Sarasvuo omaksuu maailmalta trendejä muita nopeammin ja pistää toimeksi. Aika vaikuttavaa, varsinkin, kun valtaosa ihmisistä vain kritisoi ja valittaa.

 3. Vahinko että tuo kuntoilukerho järjestetään turhan kaukana maaseudulta. Ainakaan tämä velliperse ei jaksa lähteä ajelemaan johonkin Kauniaisiin aamujumppaan.

  Mutta jokin vastaava yhteisöllinen juttu Tampereella voisi kyllä kiinnostaa. Kuntosalillehan pääsee siis lähemmäskin, mutta toistaan kannustava yhteisö ja muukin self-help-meininki siinä sivussa ei olisi lainkaan pahitteeksi.

  Hyvä Jari, milloin saamme Tampereen Fight Clubin?

 4. Ei muuta kuin joint venturea Trainers Housen kanssa ja Fight Club maakuntiin. :) Tiedä sitten onko kysyntää samassa määrin kuin pääkaupunkiseudun kiiluvasilmäisten, urbaanien uraohjusten keskuudessa…

 5. Sami kirjoitti:
  > Hyvä Jari, milloin saamme Tampereen Fight Clubin?

  Nyt näkyisi olevan tarjolla: Fressi – Tampere , Verkatehtaankatu 4, 33100 Tampere.

  Sinulla ei taida olla enää kunniallista tapaa perääntyä?

 6. Jussi: Vau, tuohan on hieno juttu! Kiinnostusta riittää edelleen, pitää tutkia asiaa tarkemmin. Voi tosin olla että tökkää siihen kahteen tonniin … ;-)

 7. > Voi tosin olla että tökkää siihen kahteen tonniin …

  Velliperseen puhetta.

  “Lainaat” vaikka talousrahoista ja uusi taistelija-sinä pistää sen pian tuplana takaisin. (Ainakin, jos ymmärsin alkuperäisen markkinointiviestin hengen oikein…)

 8. Luulen että juuri tuosta on kyse. Velliperseet keksivät tekosyitä ja taistelijat keksivät keinot onnistumiseen.

 9. Huomasin vielä tämmöisenkin.

  Onko julkaisujärjestelmänne sisäinen velliperse siistinyt tämän postauksen permanent linkin? Blogi-postauksen otsikossa kirjoitetaan Velliperse, mutta postauksen pysyvä osoite on häveliäästi piiskaa-vellihousuille.

 10. URL muodostuu ensimmäisistä sanoista jotka naputellaan sisään kun uutta kirjoitusta lähdetään tekemään. Tässä tapauksessa Riitta näyttää muuttaneen termiä urlin muodostumisen jälkeen :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *