Humanistin maineenpalautus

Verkossa on jo pitkn kampanjoinut pieni mutta neks joukko, jonka mielest humanisti on henkil, josta koulutus on tehnyt sopimattoman kaikkiin tehtviin. Niinp onkin hulppeaa huomata, ett Sdika on aloittanut humanistien maineenpalautuksen: anonyymi Humanisti on parnasso.fin kommenttiosiosta kelpuutettu lehtimainokseen kehumaan Sofi Oksasen kirjaa. Seuraavat kehut kirjankansiin kalastellaan ehk jo Suomi24:selta?

2 thoughts on “Humanistin maineenpalautus

  1. Terry Pratchettin sanoin: “An education was a bit like a communicable sexual disease. It made you unsuitable for a lot of jobs and then you had the urge to pass it on.”

  2. Humut on hyvi mm. verkonpainoiksi, aivan turhaan mollataan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *