Mieleks maailmanhistoria

Tekno-Kekon mieleks maailmanhistoria ilahduttaa kerta toisensa jlkeen. Suosittelen ikntyneiden saavutuksista kertovan jutun lukemista erityisesti niille, jotka kirkkain silmin vittvt nelikymppisen olevan liian vanha tymarkkinoille. Jsses, ett joku opettelee lukemaan 98-vuotiaana ja toinen polkupyrilyn yli kuusikymppisen. Henkinen, fyysinen ja sosiaalinen ik on eri asia kuin henkiltunnuksen vuosiluku.

One thought on “Mieleks maailmanhistoria

  1. Tekno-kekko on kuulunut ehdottomiin blogisuosikkeihini jo pitkn ja en voi kuin mit lmpimimmin suositella Tekno-kekon blogia kaikille. Kaverilla on joko aivan lyttmn laaja sivistys tai sitten erinomainen kirjasto.

    Molempia kadehdin vilpittmsti.

    –# mab

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *