Mielekäs maailmanhistoria

Tekno-Kekon mielekäs maailmanhistoria ilahduttaa kerta toisensa jälkeen. Suosittelen ikääntyneiden saavutuksista kertovan jutun lukemista erityisesti niille, jotka kirkkain silmin väittävät nelikymppisen olevan liian vanha työmarkkinoille. Jösses, että joku opettelee lukemaan 98-vuotiaana ja toinen polkupyöräilyn yli kuusikymppisenä. Henkinen, fyysinen ja sosiaalinen ikä on eri asia kuin henkilötunnuksen vuosiluku.

1 thought on “Mielekäs maailmanhistoria

  1. Tekno-kekko on kuulunut ehdottomiin blogisuosikkeihini jo pitkään ja en voi kuin mitä lämpimimmin suositella Tekno-kekon blogia kaikille. Kaverilla on joko aivan älyttömän laaja sivistys tai sitten erinomainen kirjasto.

    Molempia kadehdin vilpittömästi.

    –# mab

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *