Mielekäs maailmanhistoria

Kirjoittaja Riitta, 4.12.2007

Tekno-Kekon mielekäs maailmanhistoria ilahduttaa kerta toisensa jälkeen. Suosittelen ikääntyneiden saavutuksista kertovan jutun lukemista erityisesti niille, jotka kirkkain silmin väittävät nelikymppisen olevan liian vanha työmarkkinoille. Jösses, että joku opettelee lukemaan 98-vuotiaana ja toinen polkupyöräilyn yli kuusikymppisenä. Henkinen, fyysinen ja sosiaalinen ikä on eri asia kuin henkilötunnuksen vuosiluku.

  Jutussa “Mielekäs maailmanhistoria” on yksi kommentti:

  • mab says:

   Tekno-kekko on kuulunut ehdottomiin blogisuosikkeihini jo pitkään ja en voi kuin mitä lämpimimmin suositella Tekno-kekon blogia kaikille. Kaverilla on joko aivan älyttömän laaja sivistys tai sitten erinomainen kirjasto.

   Molempia kadehdin vilpittömästi.

   –# mab

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.