Kerro mu(i)llekin

Kerro.fi on uusi palvelu, jossa käyttäjät voivat kertoa muille tuoreista nettilöydöistään. Sinne voi lähettää linkkejä esimerkiksi uutisiin tai viihteeseen. Ainoa vaatimus on, että muutkin sivuston käyttäjät pitävät linkeistäsi — se testataan äänestyksellä.

Tarkasteluhetkellä ykkösinä olivat (kauheiden) mummojen alalajit ja tussitaululle piirretty hauska YouTube-animaatio eläimistä ja ötököistä. Harrastuspohjalta liikkeellä olevat tekijät lupaavat, että etusivun sisältö vaihtuu jatkuvasti.

6 thoughts on “Kerro mu(i)llekin

  1. Kiitos vinkistä! Tämmöinen Herq – social bookmarking – saitti on tullut myös vastaan joskus http://herq.fi/ – liekö vielä muita kotimaisia vastaavia jossakin?

  2. Pingback: Oikeita totuuksia » Blog Archive » Taas tähtää asennevamma omaan nilkkaan

  3. Pingback: sähköpaimen.fi » Arkisto » Suomalaiset sosiaaliset kirjanmerkit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *