3 thoughts on “Bye, bye snow

  1. Jotenkin nämä kaupalliset toimijat eivät tajua Web 2.0:n luonnetta. Pallo on käyttäjillä, ei heillä. Itse olen alkanut nyrpistellä nenääni Image.fi:n blogeille, jotka ovat selvää piilomainontaa ja muka-bloggaamista.

    Käyttäjädiletantit ovat muuten yllättävän hyviä kirjoittamaan ja tekemään videoita – ja osaavata olla hauskojakin. Mitä oikein onkaan ammattitaito, professionalismi, jos se häviää kompromisseihin tai jos sitä käytetään eettisesti väärin. Se on naurunaihe. Kuten nuo katumaasturimainokset.

    Toisaalta, Suomen katumaastureiden myynti on koko ajan hurjassa nousussa…

  2. Jos olisi varaa niin laittaisin kyllä heti tuollaisen maasturin :)! Alkoi tehdä semmoista mieli kun katseli noita mainoksia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *