4 thoughts on “Kuinka ky Kekkoselta…

  1. Mitenks tm tiedottaminen aiheesta oikein menikn? Ihan kuin siell Saarelan putiikissa olisi pivn tuoksinassa hippasen sssitty. Muistan lukeneeni aamupivll uutista, jossa todettiin, ett ellei Suomi pdy yksimielisesti ehdottamaan yht kaupunkia, ratkaisee asian EU joskus ensi vuonna. Seuraavaksi luin iltapivll uutista siit, ett Saarela olisi ehdottanut sek Turkua ett Rovanieme?!? Ja manasin, ett eik ttkn asiaa osata paikallisesti ptt. Nyt kuitenkin [onneksi] onkin pdytty sitten jo Suomessa valitsemaan vain yksi eli Turku. Hmmm, olenkohan ollut lmphoureissa nppimill…?

    Kaikki kunnia Turulle, mutta kyll minusta Rovaniemi olisi ollut jo ihan Lorditeknisesti parempi;)

  2. Pingback: Laurin blogi » Arkisto » Kotiinpäin

  3. Turku Rules! Ei ole olemassa muita varteenotettavia vaihtoehtoja kulttuuripkaupungiksi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *