Kuinka käy Kekkoselta…

Kirjoittaja Riitta, 19.6.2006

Turku on lahjoittanut maailmalle muun muassa kirjailija Jarkko Laineen ja Kekkonen-rockin, mutta Rovaniemellä kuljettaneen nyt silti suut mutrussa. Suomi (eli käytännössä Tanja Saarela) ehdottaa pelkästään Turkua Euroopan vuoden 2011 kulttuuripääkaupungiksi.

  Jutussa “Kuinka käy Kekkoselta…” on 4 kommenttia:

  • ainailona says:

   Mitenkäs tämä tiedottaminen aiheesta oikein menikään? Ihan kuin siellä Saarelan putiikissa olisi päivän tuoksinassa hippasen sössitty. Muistan lukeneeni aamupäivällä uutista, jossa todettiin, että ellei Suomi päädy yksimielisesti ehdottamaan yhtä kaupunkia, ratkaisee asian EU joskus ensi vuonna. Seuraavaksi luin iltapäivällä uutista siitä, että Saarela olisi ehdottanut sekä Turkua että Rovaniemeä?!? Ja manasin, että eikö tätäkään asiaa osata paikallisesti päättää. Nyt kuitenkin [onneksi] onkin päädytty sitten jo Suomessa valitsemaan vain yksi eli Turku. Hmmm, olenkohan ollut lämpöhoureissa näppäimillä…?

   Kaikki kunnia Turulle, mutta kyllä minusta Rovaniemi olisi ollut jo ihan Lorditeknisesti parempi;)

  • […] Kulttuuriministeri Tanja Saarela (o.s. Karpela) valitsi Suomen ehdokkaaksi Euroopan kulttuuripääkaupungiksi kotikaupunkinsa Turun. [via: Pinseri] […]

  • Anonymous says:

   Turku Rules! Ei ole olemassa muita varteenotettavia vaihtoehtoja kulttuuripääkaupungiksi

  • Pelkästään ajatus Rovaniemen nimittämisestä suomalaiseksi kaupungiksi on pahantahtoinen ja epäisänmaallinen teko

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.