11 thoughts on “Panu Plaza.fissa

  1. Maksaisin hyvinkin kokonaisen kaksikymppisen päästäkseni näkemään, kun oikeuden miekka löytää tiensä Panun perseeseen.

  2. Hang on, mulla SAAT-TAA viedä jonkun aikaa miettiessä, kummalle osapuolelle kannattais olla kateellinen.

  3. Vaikea tässä oikein muutakaan selitystä on sille keksiä, että Pinserissä levitetään yhtäkkiä Panu-vastaista yksipuolista propagandaa. Muuten, Perso, tuo ensimmäinen kommenttisi vastaa aika yksiselitteisesti rikokseen yllyttämisen tunnusmerkistöä (huomaa, että rikoksella, johon yllytät, on yksiselitteinen ja individuaalinen kohde, mikä tekee asiasta selvästi vakavamman kuin minun kirjoitteluistani). Jos olisin yhtä ilkeä ja selkäänpuukottavainen ihminen kuin sinä tai tämän blogin ylläpitäjät, voisin nostaa oikeusjutun (myös Pinseriä vastaan avunannosta). Koska olen kiltti ihminen, annan armon käydä oikeudesta sillä ehdolla, että Plazan blogini lisätään Pinserin blogilistaan. Tuskin tuota vanhaa tulee enää kovin usein päivitettyä.

  4. Panu, blogilistalle tehdään nykyään lisäykset itse. Joten siitä vaan lisäämään.

  5. Eipä taida onnistua, kun ei rekisteröityminen onnistu. Ottaen huomioon millaista paskaa tästä blogista päin on täysin provosoimatta ja odottamatta ruvennut satelemaan, epäilen, että kyseessä on tahallinen sabotaasi.

  6. Panu: Blogilistan rekisteröitymis- ja blogienlisäysprosessit toimivat normaalisti, eikä sinua ole sabotoitu tai boikotoitu. Jos rekisteröitymisessä on jotain ongelmia, laita mailia minulle tai osoitteeseen info@blogilista.fi ja asia selvitetään.

    Jos rekisteröityessä tarvittava aktivointikoodi ei saapunut sähköpostiin, sen voi tilata uudelleen osoitteesta http://www.blogilista.fi/unohtui.php

  7. Panun blogilla tai Plazalla ei sitten enää ole mitään tekemistä Soneran kanssa (toki sovussa yhteistyötä tehdään!). Plazan omistaa Otava-Kuvalehdet-konserniin kuuluva Kynämies Oy.

  8. saukkis, korjasin jutun muotoon: “Kynämies Oy:n omistamaan Plaza.fi:hin”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *