11 thoughts on “Panu Plaza.fissa

  1. Maksaisin hyvinkin kokonaisen kaksikymppisen pstkseni nkemn, kun oikeuden miekka lyt tiens Panun perseeseen.

  2. Hang on, mulla SAAT-TAA vied jonkun aikaa miettiess, kummalle osapuolelle kannattais olla kateellinen.

  3. Vaikea tss oikein muutakaan selityst on sille keksi, ett Pinseriss levitetn yhtkki Panu-vastaista yksipuolista propagandaa. Muuten, Perso, tuo ensimminen kommenttisi vastaa aika yksiselitteisesti rikokseen yllyttmisen tunnusmerkist (huomaa, ett rikoksella, johon yllytt, on yksiselitteinen ja individuaalinen kohde, mik tekee asiasta selvsti vakavamman kuin minun kirjoitteluistani). Jos olisin yht ilke ja selknpuukottavainen ihminen kuin sin tai tmn blogin yllpitjt, voisin nostaa oikeusjutun (mys Pinseri vastaan avunannosta). Koska olen kiltti ihminen, annan armon kyd oikeudesta sill ehdolla, ett Plazan blogini listn Pinserin blogilistaan. Tuskin tuota vanhaa tulee en kovin usein pivitetty.

  4. Panu, blogilistalle tehdn nykyn lisykset itse. Joten siit vaan lismn.

  5. Eip taida onnistua, kun ei rekisterityminen onnistu. Ottaen huomioon millaista paskaa tst blogista pin on tysin provosoimatta ja odottamatta ruvennut satelemaan, epilen, ett kyseess on tahallinen sabotaasi.

  6. Panu: Blogilistan rekisteritymis- ja blogienlisysprosessit toimivat normaalisti, eik sinua ole sabotoitu tai boikotoitu. Jos rekisteritymisess on jotain ongelmia, laita mailia minulle tai osoitteeseen info@blogilista.fi ja asia selvitetn.

    Jos rekisterityess tarvittava aktivointikoodi ei saapunut shkpostiin, sen voi tilata uudelleen osoitteesta http://www.blogilista.fi/unohtui.php

  7. Panun blogilla tai Plazalla ei sitten en ole mitn tekemist Soneran kanssa (toki sovussa yhteistyt tehdn!). Plazan omistaa Otava-Kuvalehdet-konserniin kuuluva Kynmies Oy.

  8. saukkis, korjasin jutun muotoon: “Kynmies Oy:n omistamaan Plaza.fi:hin”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *