3 thoughts on “Mellakkauutisointia

  1. Tai ainakin vet isot erisuuruusmerkit asiallisten maailmanparantajien ja elmntaparyhjien vlille.

  2. Niin siis Iltalehden pitisi mietti miten ptktylisten ja tyttmien “asiat saataisiin kuntoon”? Miten vaikuttavaksi neljnnen valtiomahdin pohdinnat arvioitte?

  3. dfile, arvioin ett laajalevikkisten lehtien ptoimittajilla on erittin paljon valtaa Suomessa. Erityisesti Iltalehti on iltapivlehdist jo pitempn politikoinut nostamalla esiin yksityiselmn piiriin kuuluvia yksityiskohtia poliitikkojen elmst ja revittelemll niit lpeiss. Lienee asiallista vaatia, ett revittelyt edes pitisivt paikkansa.

    Neljs valtiomahti pitklti mr mist keskustellaan ja miten. Haastateltavien valinnalla se jopa mritt, kuka keskustelee julkisesti.

    Minusta voimme vaatia, ett mys abstrakteista asioista tehdn kiinnostavia juttua. Laatujournalismi perustuu faktoihin, joiden kaivamisessa esiin toimittajat ovat ammattilaisia. Nkkulmia ptktylisten ja tyttmien elmn lytyisi epilemtt pilmin pimein. Samoin erilaisia ratkaisuehdotuksia. Eri asia on, saako niist lppikamaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *