3 thoughts on “Mellakkauutisointia

  1. Tai ainakin vetää isot erisuuruusmerkit asiallisten maailmanparantajien ja elämäntaparäyhääjien välille.

  2. Niin siis Iltalehden pitäisi miettiä miten pätkätyöläisten ja työttömien “asiat saataisiin kuntoon”? Miten vaikuttavaksi neljännen valtiomahdin pohdinnat arvioitte?

  3. dfile, arvioin että laajalevikkisten lehtien päätoimittajilla on erittäin paljon valtaa Suomessa. Erityisesti Iltalehti on iltapäivälehdistä jo pitempään politikoinut nostamalla esiin yksityiselämän piiriin kuuluvia yksityiskohtia poliitikkojen elämästä ja revittelemällä niitä lööpeissä. Lienee asiallista vaatia, että revittelyt edes pitäisivät paikkansa.

    Neljäs valtiomahti pitkälti määrää mistä keskustellaan ja miten. Haastateltavien valinnalla se jopa määrittää, kuka keskustelee julkisesti.

    Minusta voimme vaatia, että myös abstrakteista asioista tehdään kiinnostavia juttua. Laatujournalismi perustuu faktoihin, joiden kaivamisessa esiin toimittajat ovat ammattilaisia. Näkökulmia pätkätyöläisten ja työttömien elämään löytyisi epäilemättä pilmin pimein. Samoin erilaisia ratkaisuehdotuksia. Eri asia on, saako niistä lööppikamaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *