Vetoomus Hyssälälle

Kirjoittaja Riitta, 18.4.2006

Ministeri Hyssälälle luovutetaan torstaina eduskuntatalon portailla adressi sairaanhoitohenkilökunnan virkojen lisäämiseksi sekä palkkojen korottamiseksi. Adressin voi allekirjoittaa vielä pari päivää. Järjestäjien mukaan kaikki ovat 20.4. kello 12 tervetulleita luovutustilaisuuteen.

  Jutussa “Vetoomus Hyssälälle” on 2 kommenttia:

  • Santtu says:

   Kiitos Riitta!

   Hetken ihmettilinkin, kun adressiin alkoi tulla nimiä kiihtyvällä tahdilla. Selvisihän se syy :-)

  • Sari Paavolainen says:

   Hoitajat ja lääkärit tekevät hyvää työtä julkisella sektorilla mutta ovat alipalkattuja ja ylityöllistettyjä.

   Lisäksi vanhustenhoito on täysin retuperällä, oma mummoni kuoli noin 10 vuotta sitten hartolan terveyskeskusessa koska häntä pidettiin vähissä vaatteissa ilman peittoja ja ikkunat olivat pakkasella auki. Mummo kuoli keuhkokuumeeseen kun hän oli toipumassa leikkauksesta

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.