Toiveuusintoja

Hei, jos siellä YLE:llä joku lukee Pinseriä, niin tässä olisi muutamia uusintatoiveita. Viime lauantain Kirppis-lähetyksestä jäi teknisten ongelmien takia näyttämättä Pörrö Sahlbergin osuus. Voisiko sen saada uusintana?

Kun nyt toivepussi avattiin, käytän samalla tilaisuutta hyväkseni ja vinkkaan YLE-Teemalle toisesta toiveuusinnasta. Viimeksi 1970-luvulla näytetyllä Ratsutilan nuorilla (Follyfoot) voisi olla vähintään kuriositeettiarvoa ajankuvana! Muistikuvani ohjelmasta ovat varsin hämärät, mutta kiinnostaisi kovasti nähdä tuo lapsuuden hevossarja uudelleen. Yorkshire Televisionin tuottamaa kulttisarjaa ei ole saatu DVD:lle, vain kolme ensimmäistä osaa on VHS:nä Amazonissa.

Niin, ja kiitos Hiidenvirrasta. Hyvin oli kestänyt aikaa sekin.

7 thoughts on “Toiveuusintoja

  1. Anteeksi röyhkeyteni, Riitta; sujautan tässä samalla oman uusintatoiveeni: The Life of Freud (BBC 1986), pääosassa David Suchet.

  2. Hmm, eilen 28.11. klo 13:05 näkyi esitettävän kirppiksen jakso, jossa oli Pörrö vieraana. Eli jos on oikein kehno tsäkä, niin lauantaina pukkaa taas vaan uutta suoraa lähetystä…

  3. Eikun-uh-äh. Tuollahan se tuokin asia selviää neidin blogissa. Eimullasiismitään, unohtakaa. :)

  4. Tuija täällä hei. Kyllä luetaan, mutta kannattaa toki laittaa suoraan oikeaan osoitteeseen tv.ohjelmapalaute miukumauku yle.fi (FAQ toiveet)

  5. Tuija, kiitos neuvosta. Pistin postia antamaasi osoitteeseen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *