Pelottava lakko

Kirjoittaja Riitta, 29.4.2005

Seisovien paperikoneiden kustannukset on helppo laskea, mutta mitä kaikkea menetämme, kun synnytysikäiset naiset eivät uskalla tehdä lapsia epävarmojen pätkätöiden kierteessä? Synnytyslakkolaiset vaativat, että vanhemmuuden kustannukset jaetaan kaikkien työnantajien kesken. Nuorten naisten pätkätyöputki on lopetettava.

  Jutussa “Pelottava lakko” on 6 kommenttia:

  • Sumppi says:

   “…mutta mitä kaikkea menetämme, kun synnytysikäiset naiset eivät uskalla tehdä lapsia epävarmojen pätkätöiden kierteessä?”

   Miljoona rääkyvää kuolapursotinta? Ryhdyn tukilakkoon.

   Sumppi

  • viljojoo says:

   lapsia tehdään lähinnä itsekkäästä hoivavietistä ja / tai ympäröivän yhteisön joukkosuggestion vuoksi. Mielestäni homman voisi tyystin lopettaa ja ottaa vaikka tarvittavat mukulat toisaalta missä heitä on liikaa. Saisimme paremmat geenitkin kaupan päälle.

  • Jyri says:

   Mikäs lakko se sellainen on jonka aloitustilanteessa suorastaan rohkaistaan lakkolaisia 1% rikkuruuteen* Kyllähän kunnon aatteellisen lakon pitäisi olla totaalinen ilman poikkeavia riskitekijöitä ;-)

   *) vrt lakon nimissä jaettujen varmuusvälineiden ehkäisyn laskennallinen varmuus..

  • l_k says:

   Myös miesten pätkätyöputki on lopetettava :)

  • jari says:

   Eli kaikki nyt lisäntymään! Ei voi ryhtyä synnytyslakkoon ennen kuin on synnyttänyt ainakin kerran.

  • r00t_system says:

   ROFLlollllllllllllllllllllllllllll

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.