Pelottava lakko

Seisovien paperikoneiden kustannukset on helppo laskea, mutta mitä kaikkea menetämme, kun synnytysikäiset naiset eivät uskalla tehdä lapsia epävarmojen pätkätöiden kierteessä? Synnytyslakkolaiset vaativat, että vanhemmuuden kustannukset jaetaan kaikkien työnantajien kesken. Nuorten naisten pätkätyöputki on lopetettava.

6 thoughts on “Pelottava lakko

  1. “…mutta mitä kaikkea menetämme, kun synnytysikäiset naiset eivät uskalla tehdä lapsia epävarmojen pätkätöiden kierteessä?”

    Miljoona rääkyvää kuolapursotinta? Ryhdyn tukilakkoon.

    Sumppi

  2. lapsia tehdään lähinnä itsekkäästä hoivavietistä ja / tai ympäröivän yhteisön joukkosuggestion vuoksi. Mielestäni homman voisi tyystin lopettaa ja ottaa vaikka tarvittavat mukulat toisaalta missä heitä on liikaa. Saisimme paremmat geenitkin kaupan päälle.

  3. Mikäs lakko se sellainen on jonka aloitustilanteessa suorastaan rohkaistaan lakkolaisia 1% rikkuruuteen* Kyllähän kunnon aatteellisen lakon pitäisi olla totaalinen ilman poikkeavia riskitekijöitä ;-)

    *) vrt lakon nimissä jaettujen varmuusvälineiden ehkäisyn laskennallinen varmuus..

  4. Eli kaikki nyt lisäntymään! Ei voi ryhtyä synnytyslakkoon ennen kuin on synnyttänyt ainakin kerran.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *