Dekkitohtoria etsitään

Kirjoittaja Riitta, 1.12.2004

Meillä harrastetaan mielellään uusimpia ihmevempeleitä, varsinkin silloin kun budjetti sattuu sallimaan. Se ei suinkaan tarkoita, että vanha tekniikka poistuisi samaa tahtia talosta. Autotallissa asuu jo joukko levysoittimia, joissa ei ole mitään erityistä vikaa – niitä vain ei tarvita missään. Kasettidekkiä sen sijaan huomaan käyttäväni aina silloin tällöin, esimerkiksi nauhoitettujen radio-ohjelmien kuunteluun. Meillä on myös jonkin verran musiikkikasetteja, joista en malta luopua.

Dekit ovat kuitenkin juuri ne vempeleet, jotka yleensä helpoimmin hajoavat. Nyt tarvitsen kaksipesäiselle JVC:lle korjaajaa, mutta en edes tiedä, mistä alkaisin etsiä sopivaa dekkitohtoria. En halua törmätä turjakkeeseen, joka nauraa jo heti ovella kysymykselleni ja valistaa alentuvasti, ettei kukaan enää kasetteja kuuntele. Pikkurouva on hyvä ja hankkii uudempaa tekniikkaa, esimerkiksi tällaisen sievän metallinvärisen juttuhomman.

  Jutussa “Dekkitohtoria etsitään” on 6 kommenttia:

  • Eufemia says:

   Tuosta tuli mieleen kuinka olin 18-kesäisenä ostamassa uutta syntetisaattoria, ja Musiikki-Fazerin myyjämiekkonen antoi pärstäkerroinarvion muusikonlahjoistani tuote-esittelyllään: “Täähän on tosi kivan värinen, ja tällanen oli muuten Euroviisuissa lavallakin”.

  • Tommi says:

   Noissa dekeissä on usein osia, joita on käytännössä mahdoton saada enää mistään. Esimerkiksi todella outoja epästandardeja rattaita. Jouduin heittämään yhden hyvän dekin roskiin juuri tällaisesta syystä. Siksi minäkin turjake suosittelen siirtymään uudempaan teknologiaan mahdollisimman pian. Niin kuin se särkeekin tällaisen vakaumuksellisen retroilijan sydäntä.

  • pni says:

   [ mainos ]
   Mulla olis Akai GX-95 Reference Master dekki joka voisi vaihtaa kotia, jos päästään sopuun hinnasta :)

  • Birdy says:

   Olisin kiinnostunut autotallissanne asuvista
   levysoittimista. Niille voisi löytyä uusi soittokoti.

  • Tommi says:

   Joko sää rikoit sen edellisen?

  • Riitta says:

   Pni of Skrubulle kiitokset mahtavasta dekistä. Onkohan noi sivustat eebenpuuta? :-D Minttu, kaivaukset autotallissa on nyt suoritettu ja Sony löytyi.

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.