Dekkitohtoria etsitn

Meill harrastetaan mielelln uusimpia ihmevempeleit, varsinkin silloin kun budjetti sattuu sallimaan. Se ei suinkaan tarkoita, ett vanha tekniikka poistuisi samaa tahtia talosta. Autotallissa asuu jo joukko levysoittimia, joissa ei ole mitn erityist vikaa – niit vain ei tarvita missn. Kasettidekki sen sijaan huomaan kyttvni aina silloin tllin, esimerkiksi nauhoitettujen radio-ohjelmien kuunteluun. Meill on mys jonkin verran musiikkikasetteja, joista en malta luopua.

Dekit ovat kuitenkin juuri ne vempeleet, jotka yleens helpoimmin hajoavat. Nyt tarvitsen kaksipesiselle JVC:lle korjaajaa, mutta en edes tied, mist alkaisin etsi sopivaa dekkitohtoria. En halua trmt turjakkeeseen, joka nauraa jo heti ovella kysymykselleni ja valistaa alentuvasti, ettei kukaan en kasetteja kuuntele. Pikkurouva on hyv ja hankkii uudempaa tekniikkaa, esimerkiksi tllaisen sievn metallinvrisen juttuhomman.

6 thoughts on “Dekkitohtoria etsitn

  1. Tuosta tuli mieleen kuinka olin 18-kesisen ostamassa uutta syntetisaattoria, ja Musiikki-Fazerin myyjmiekkonen antoi prstkerroinarvion muusikonlahjoistani tuote-esittelylln: “Thn on tosi kivan vrinen, ja tllanen oli muuten Euroviisuissa lavallakin”.

  2. Noissa dekeiss on usein osia, joita on kytnnss mahdoton saada en mistn. Esimerkiksi todella outoja epstandardeja rattaita. Jouduin heittmn yhden hyvn dekin roskiin juuri tllaisesta syyst. Siksi minkin turjake suosittelen siirtymn uudempaan teknologiaan mahdollisimman pian. Niin kuin se srkeekin tllaisen vakaumuksellisen retroilijan sydnt.

  3. [ mainos ]
    Mulla olis Akai GX-95 Reference Master dekki joka voisi vaihtaa kotia, jos pstn sopuun hinnasta :)

  4. Olisin kiinnostunut autotallissanne asuvista
    levysoittimista. Niille voisi lyty uusi soittokoti.

  5. Pni of Skrubulle kiitokset mahtavasta dekist. Onkohan noi sivustat eebenpuuta? :-D Minttu, kaivaukset autotallissa on nyt suoritettu ja Sony lytyi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *