Anna Lindh 1957-2003

Tmn pivn Aftonbladetissa sa Mattsson muistelee ensimmist tapaamistaan Lindhin kanssa parikymment vuotta sitten. Lindh oli vripilkku mustien pukujen kansoittamilla vallan areenoilla. Lehdisttilaisuudessa monet toimittajat itkivt.

12 thoughts on “Anna Lindh 1957-2003

 1. Uskomattoman surullinen tapahtuma. Hn oli, niinkuin iltauutisissa sanottiin, “politiikan superthti”. Toi uutinen pysytti ainakin mut paikalleen pitkksi toviksi.

 2. Joka kerta kun kuulen jotain tst hirvest tapahtumasta,niin minua alkaa itkett. Vaikka kuulin Annasta ensimmisen kerran murhan aikaan!
  Hirve.. tm oli minulle henkilkohtainen menetys!!

 3. Joka kerta kun kuulen jotain tst hirvest tapahtumasta,niin minua alkaa itkett. Vaikka kuulin Annasta ensimmisen kerran murhan aikaan!
  Hirve.. tm oli minulle henkilkohtainen menetys!!

 4. Joka kerta kun kuulen jotain tst hirvest tapahtumasta,niin minua alkaa itkett. Vaikka kuulin Annasta ensimmisen kerran murhan aikaan!
  Hirve.. tm oli minulle henkilkohtainen menetys!!

 5. Juuri kun poliitikko psemss huipulleen tulee joku munap ja puukottaa.

  Se on vrin.

 6. on se aika vrin kun luulee voivansa ilman mitn pelkoa kyd ostoksilla, lenkkeill, tai vaikka istua puiston penkill… mutta ei.. tytyyhn nyt jonkun tulla ja puukottaa viattomia ja viel ilman hyv syyt. Syithn tietenkin voi olla monenlaisia, mutta mitn niin hyv syyt ei ole ett ottaa hengilt tllaisen ihmisen hengen, joka ei varmasti mitn nin pahaa ole elmns aikana ikin tehnyt. mutta mene ja tied.

 7. Anna Lindhin kuolema oli suuri menetys. Hn oli lyks, empaattinen ja rehellinen poliitikko, joka ajoi tasavertaisesti kaikkien kansalaisten asioita. Vaikka en hnt tuntenutkaan, hn vaikutti mys ihmisen erittis viehttvlt, valovoimaiselta ja sympaattiselta. Lep rauhassa, Anna.

 8. En ollut kuullutkaan Anna Lindhist, ennen kuin nin itini menevn hysteerisen tekstiteevee sivuja lvitse etsien tietoja. Saatuani selville tilanteen, en ensin vlittnyt juurikaan, kun ei 12 vuotiaalle toi politiikka oikein iske. Mutta kun lpit alkoivat hehkuttaa ulkoministerin kuolemaa, aloin jo ymmrt tilanteen vakavuuden. Yhden kenopn takia krsii koko maailma. Kuka ihme meni tappamaan niin hienon poliitikon?! Kysymys her henkiin.

 9. Murhaajan pitisi saada elin ikinen rangaistus koska murhasi tysin viattoman ihmisen jolla on lapsia! Elk tysill niinkuin anna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *