12 thoughts on “Anna Lindh 1957-2003

 1. Uskomattoman surullinen tapahtuma. Hän oli, niinkuin iltauutisissa sanottiin, “politiikan supertähti”. Toi uutinen pysäytti ainakin mut paikalleen pitkäksi toviksi.

 2. Joka kerta kun kuulen jotain tästä hirveästä tapahtumasta,niin minua alkaa itkettää. Vaikka kuulin Annasta ensimmäisen kerran murhan aikaan!
  Hirveää.. tämä oli minulle henkilökohtainen menetys!!

 3. Joka kerta kun kuulen jotain tästä hirveästä tapahtumasta,niin minua alkaa itkettää. Vaikka kuulin Annasta ensimmäisen kerran murhan aikaan!
  Hirveää.. tämä oli minulle henkilökohtainen menetys!!

 4. Joka kerta kun kuulen jotain tästä hirveästä tapahtumasta,niin minua alkaa itkettää. Vaikka kuulin Annasta ensimmäisen kerran murhan aikaan!
  Hirveää.. tämä oli minulle henkilökohtainen menetys!!

 5. Juuri kun poliitikko pääsemässä huipulleen tulee joku munapää ja puukottaa.

  Se on väärin.

 6. on se aika väärin kun luulee voivansa ilman mitään pelkoa käydä ostoksilla, lenkkeillä, tai vaikka istua puiston penkillä… mutta ei.. täytyyhän nyt jonkun tulla ja puukottaa viattomia ja vielä ilman hyvää syytä. Syitähän tietenkin voi olla monenlaisia, mutta mitään niin hyvää syytä ei ole että ottaa hengiltä tällaisen ihmisen hengen, joka ei varmasti mitään näin pahaa ole elämänsä aikana ikinä tehnyt. mutta mene ja tiedä.

 7. Anna Lindhin kuolema oli suuri menetys. Hän oli älykäs, empaattinen ja rehellinen poliitikko, joka ajoi tasavertaisesti kaikkien kansalaisten asioita. Vaikka en häntä tuntenutkaan, hän vaikutti myös ihmisenä erittäis viehättävältä, valovoimaiselta ja sympaattiselta. Lepää rauhassa, Anna.

 8. En ollut kuullutkaan Anna Lindhistä, ennen kuin näin äitini menevän hysteerisenä tekstiteevee sivuja lävitse etsien tietoja. Saatuani selville tilanteen, en ensin välittänyt juurikaan, kun ei 12 vuotiaalle toi politiikka oikein iske. Mutta kun lööpit alkoivat hehkuttaa ulkoministerin kuolemaa, aloin jo ymmärtää tilanteen vakavuuden. Yhden kenopään takia kärsii koko maailma. Kuka ihme meni tappamaan niin hienon poliitikon?! Kysymys herää henkiin.

 9. Murhaajan pitäisi saada elin ikäinen rangaistus koska murhasi täysin viattoman ihmisen jolla on lapsia! Eläkää täysillä niinkuin anna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *