Pekka Nikrus voitti Pinserin logokilpailun

Pinserin logokilpailu tuotti hyvtasoisia ehdotuksia, joista valitsimme parhaaksi Pekka Nikruksen tekemn Pinserin logon. Kiinnitimme arvostelussa erityist huomiota siihen, miten tarkasti logo kuvasi juuri meidn blogiamme. Peruste karsi krkitiloilta muutamia visuaalisesti professionaaleja ehdotuksia, jotka kuitenkin sopisivat yht lailla monen muunkin yrityksen tai organisaation kyttn.

Voittajan logo erottui edukseen erityisesti hauskuudellaan, selkeydelln ja mutkattomuudellaan. Pinserin raati tunnisti mutu-menetelmll logoelimest mielentilan, joka usein edelt blogijutun kirjoittamista: korvat hrlln ja silmt hmmstyksest sepposen sellln! Aistimme logon Pinseriss mys tervyytt ja valppautta, johon tekstisskin pyrimme.

Pekka Nikruksen suunnittelemassa logossa oli huomioitu mys tyyli, jolla Pinserin nimi kirjoitetaan. Logo oli istutettu valmiiksi nyky-ympristn, mutta merkki voi helposti kytt eri yhteyksiss, mys nimest irrotettuna. Tunnusvrit heijastelevat Pinserin vakiintunutta, luotettavan keskisinist vrimaailmaa, ja logo toimii mys mustavalkoisena.

Kunniamaininnan Pinserin logokisassa saavat Terhi Aro erottuvalla, kunnianhimoisella ja potentiaalisesti trendikkll logollaan, Timo Hirvonen eleettmn pelkistetyll, viestinnn shkisyyteen viittaavalla merkilln sek Tomi Mynttinen kdenjlkens luistavuudella.

Yhtn huonoa ehdotusta logokilpailuun ei tullut, ja lukijat ovat toivoneet kaikkien logojen julkistamista. Olemme kuitenkin varanneet mahdollisuuden kytt Pinseriss vain palkittuja ehdotuksia, jotta halutessaan kilpailijat voivat muokata tekemin logoja jossakin toisessa yhteydess kytettviksi eik suunnitteluty mene hukkaan. Jos lhetit meille logoehdotuksen ja haluat julkistaa sen, teemme mielellmme linkin sivullesi thn tekemsi logoon.

Onnea voittajille, jotka saavat kirjapaketit heti, kun opukset tulevat painosta. Oli erittin hauska vertailla logoehdotuksia ja katsoa, miten monin tavoin ihmiset blogimme hahmottavat ja ideansa toteuttavat. Kiitos kaikille osallistuneille, monta hyv ehdotusta ji tll kertaa valitettavasti kyttmtt.

11 thoughts on “Pekka Nikrus voitti Pinserin logokilpailun

 1. Voittajan teos on kyll aika erinomaisen nkinen, propsit hnelle! Sli etten saanut tiet tst kilpailusta vasta kuin tss vaiheessa, olisi ollut mukava yritt itsekin. :)

 2. Hianoja, erityisesti voittajaty.

  Mutta kaikkien (ja saitin) vrimaailmasta minulle tulee edelleenkin mieleen Finnair, muutamasta logosta viel enemmm.

 3. Kovatasoisia ovat kaikki, mutta voittajaty on silti mielestni ehdottomasti muita parempi. Tuo ilme on niin ihqutus :)

 4. Voittajalogo on noista ehdottomasti paras, mutta miksi siit tulee mieleeni Kssi Kenguru tai jokin muu piirroshahmo..

 5. WOW … toi Pekka Nikruksen logo on aivan mahtava ! selkesti paras… :) Timo Hirvosen logo on mys hieno kaikessa yksinkertaisuudessaan.

 6. Voittajalogo on kaikkein hyvntuulisin ja pirteimmn nkinen, erittin onnistunut valinta!

 7. Voittajalogo on mainio ja sopii mielestni erinomaisesti Pinserin positiiviseen henkeen. Propsit tltkin! =)

 8. Tytyyp todeta, ett paras logo voitti. Hyv meininki ja sopii saitille kuin se kuuluisa nen siihen kuuluisaan phn.

  Rokrok.

 9. Aranwe:
  “miksi siit tulee mieleeni Kssi Kenguru”

  pni:
  Pinserin logokoira on tavallaan hyvin kaukaista sukua Kssille. Hain joskus aikanaan inspiraationi elinpiirrustuksiini juuri Kssi Kengurusta, lapsuuden suuresta sankarista. Joten yhtenevisyytt ulkonllisesti saattaa olla, vaikka eihn nuo ihan kaksosia ole.

 10. Kssimisyys on pelkk etu. Kssi on ykknen. Sitpaitsi ko. hahmon seikkailuhenkisyyshn sopii Pinseriin kuin nen phn, neh?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *