Tietä! Potkuri tulee!

Kirjoittaja Riitta, 13.1.2003

Annoin tietämättömyyttäni väärää infoa espanjalaiselle muditutulle, joka sinnikkäästi opettelee suomea ja on monesti käynytkin täällä. Hän puhui potkurista ulkoiluvälineenä. Varmana itsestämme me kaikki paikalla olleet suomalaiset väitimme, että potkureita on vain lentokoneissa ja muissa teknisissä vempeleissä. Lihasvoimalla ei potkuri liiku.

Väärin! Potkurit tulevat! Tällainen, ennen potkukelkkana tunnettu vehje muutti hiljattain meidänkin pihallemme, kiitos vain Joulupukki. Huomaan taas olleeni ylettömän trendikäs lahjalistaa rustatessani.

Samikki tosin ehdotti, että kun pyöräilijöillä on nyt kypärä- ja kävelijöillä heijastinpakko, potkukelkan kanssa olisi saatava huivipakko. ;-)

    Jutussa “Tietä! Potkuri tulee!” on yksi kommentti:

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.