Blogilista: Usein Kysytyt Kysymykset

Uutta Blogilistalla: Usein Kysytyt Kysymykset (ja niiden vastaukset)

Opi, miten voit muokata blogisi tietoja. Tai miten vältät haamupäivitykset. Entäpä jos käyttäjätunnus unohtui? Kaikki tämä ja paljon muuta Blogilistan FAQ:ssa. Kysymyksiä (ja vastauksia) lisätään aina silloin tällöin.

9 thoughts on “Blogilista: Usein Kysytyt Kysymykset

  1. Jokos siinä kerrotaan miten oman suosikkilistansa voi tilata RSS:nä? :-P

  2. Mites muuten &-merkki blogin nimessä? Asensin suosikkini näkymään blogiin, mutta nyt paria tuntia myöhemmin antoi virheherjaa ja kun suoraan käynnistin RSS-linkin selaimessa suoraan, niin antoi virheen:

    XML Parsing Error: not well-formed
    Location: http://www.blogilista.fi/suosikit-rss.php?user=tiku
    Line Number 33, Column 23: Salanimi & Salanimi (19:03)
    ———————-^

    ja tuo nuoli näytti &-merkin perässä olevaan spaceen…

  3. Onko tuossa RSS-feedissä mitään rivimäärärajaa, vai lähettääkö se aina kaikki suosikit? Nimittäin vuodatuksessa vaihdoin oletuksen (20) tälle 25:ksi, mutta silti listalle tulee vain 20 riviä… Eli johtuukohan tuo nyt sitten vuodatuksen koodista vaiko tästä?

    Tuohon RSS-feediin tuli mieleen lisätoive: olisiko mahdollista saada suosikkiruksin rinnalle toinen ruksi: ‘Älä näytä RSS-syötelistalla’? :-)

    Haamupäivityksiä välttääkseni otin käyttöön blogilistan asetuksista nyt vasta hoksaamani ‘Seurattava alue’-määrityksen. Se kai osaa seurata html-kommenttejakin?

  4. Tuossa näkyvien suosikkien määrä on tällä hetkellä kiinteä.

    Tuota toista ruksia pitää harkita, mutta ei ainakaan ihan heti…

    Seurattavan alueen alku- ja loppumerkkeihin voi kirjoittaa myös HTML-kommentteja. Tekstejä etsitään sivun lähdekoodista juuri siinä muodossa kuin ne kirjoitit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *