Sami Köykkä

Olen syntynyt vuonna 1969 Seinäjoella ja asun nykyisin Kangasalla. Perheeseeni kuuluvat vaimo Riitta, tytär Anna ja kultainennoutaja Totti.

Olen luonteeltani propellihattu, eli innostun helposti uusista teknologiaan ja vekottimiin liittyvistä asioista. Jos voittaisin lotossa, viettäisin kaiken aikani matkaillen, valokuvaten, vekottimilla leikkien ja lukien kirjoja palmun varjossa. Saattaisin edelleen lukea ja kirjoittaa blogeja, tietysti viimeisimmillä nörttileluilla. Nykyisin joudun tyytymään palmun sijasta omenapuuhun.

Yhteystiedot

Puhelin, SMS: +358 40 553 6962
Sähköposti: samik@iki.fi
Kotisivu: www.iki.fi/samik
IRC, Skype: samikki
Google Talk: samikki@gmail.com
Twitter: @samikki
Facebook: www.facebook.com/samikki

Mini-CV

Erikoisalaani on innovatiivisten asioiden kehittely, niiden toteuttaminen konkreettisiksi palveluiksi ja IT-alan kehityksen mahdollistamien asioiden hyödyntäminen. Joitain esimerkkejä viime vuosien varrella tekemistäni asioista ovat mm:

  • Blogilista.fi, suunnittelemani ja toteuttamani palvelu blogien lukijoille (2002-2007, myyty Sanoma Digitalille)
  • Sukellus.fi:n tekninen ylläpito, josta sain muiden palvelun ylläpitäjien kanssa valtion tiedonjulkistamispalkinnon vuonna 2005
  • Kirjajulkaisuja ja lehtiartikkeleita: esim. HTML-ohjelmointi Pro-training (Suomen ATK-kustannus, 4 painosta 1995-1999); artikkeleita (IT Plus, Nöjesguiden, Mediavirtuoosi, Mikrobitti jne.)
  • Tampereen yliopiston WWW-palvelun perustaminen 1994
  • Kymmenien Internet-palveluiden konseptisuunnittelu vuodesta 1996 (lista yrityksistä saatavissa eri pyynnöstä).

Pidän säännöllisesti luentoja ja esityksiä uusmedia-alaan liittyvistä aiheista, kuten esim: konseptisuunnittelu, mobiiliteknologiat, Internetin hyödyntäminen.

Olen töissä konsulttina Solita Oy:ssä, jossa suunnittelen maailmaa mullistavia Internet-palveluita :-)

Ajantasainen profiilini löytyy LinkedInistä.

Disclaimer: Pinserissä ja muilla Internet-sivustoilla esitetyt näkemykset ovat omiani, eivätkä ne edusta nykyisten tai edellisten työnantajieni virallisia näkemyksiä tai mielipiteitä.


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.