kesäkuu 03, 2003

Miten on mennyt?

Anonyymi kysyjä kirjoitti kommenttiin: "mites on nykyään mennyt?"

Kiitos kysymästä, ihan mukavasti. Olen ollut edelleen savuttomana. Kuten joskus taisin kertoakin, mieliteot jättävät tuskin koskaan rauhaan. Mutta ne ovat lyhyitä. Nyt-liitteessä taisi joku sanoa, että jos pystyy vastustamaan mielitekoa 30 sekuntia, se on jo mennyt ohi. Sitten voi olla taas monta päivää rauhassa.

Ja niinhän se on.

Muuten täytyy tunnustaa, että en ole juurikaan huomannut suurta eloa elämässäni. En tunne itseäni juurikaan terveemmäksi, fiksummaksi, kauniimmaksi tai raikkaammaksi. Mutta ehkä muutokset ovat niin pieniä ettei niitä itse huomaa. Jonkun muun on kerrottava minulle niistä.

Tajusin tässä vähän aikaa sitten, että koko tämän tupakoimattomuuden ajan (ja pitkälti ennen sitäkin) olen ollut käytännössä vesiselvänä. Humalan aiheuttama tupakanhimo on siis vielä kokematta. Mutta ehkäpä silloin voi yhden maistaa. Olen vain lähestulkoon varma että siitä seuraa instant-pahoinvointi. Joten en ole varma uskaltaisinko, vaikka antaisin itselleni luvan.

Nyt kesällä, kun tuuletusikkunoita pidetään auki, sisällä tuoksuu ihan lapsuuden kesiltä. Tuota en ole haistanut aikoihin. Ehkä se hajuaisti toimii sittenkin paremmin.

Posted by samik at 01:13 AM | Comments (2)