lokakuu 30, 2002

Ei uutta länsirintamalla

Iltaa, kourallinen uskollisia lukijoitani :) Raportoisin mielelläni jännittävistä vieroitusoireista ja mieliteoista, mutta muutama viime päivä on ollut tupakoinnin lopettamisen suhteen harvinaisen tapahtumaköyhä. Mielitekoja on ollut n. yksi päivässä ja sekin pelkkä ohikiitävä ajatus. Pikkupirulta ovat selvästi ideat lopussa.

Lopettamiseen liittyvät positiiviset asiat tulevat joko niin hitaasti että niitä ei huomaa, tai sitten niiden aika ei taida olla ihan vielä. Ainoa tähän mennessä huomaamani muutos on ollut hajuaistin herkistyminen, mutta uusiin (tai takaisin tulleisiin) tuoksuihin sisältyy valitettavan paljon monenlaista ulkomaailmassa leijuvaa epämiellyttävää döfää. Eli sekään ei ole täysin positiivista.

Pystyn nykyään myös nykyään taas tunnistamaan jos esimerkiksi hissin edellinen käyttäjä on käynyt äskettäin röökillä. Tosin tupakan haju ei tunnu mitenkään erityisen epämiellyttävältä (eikä ole muistaakseni koskaan tuntunutkaan), joten kukkahattusetää minusta on vielä vaikea saada. Tupakoiville kavereille on tietysti hauska huomauttaa silloin tällöin: "lopettaisit säkin nyt jo tuon vaarallisen tavan", mutta siinä on kyllä vielä runsaasti pilkettä silmäkulmassa.

Ja sitten maksamaan univelkaa...

Posted by samik at 30.10.02 02:22
Comments

You are invited to visit some relevant pages in the field of roulette roulette http://roulette.win-2005.com/ blackjack blackjack http://free-no-download-slots.win-2005.com/ 888 888 http://www.vinhas.net/ online roulette online roulette http://online-roulette.win-2005.com/ keno keno http://www.win-2005.com/ free blackjack free blackjack http://free-blackjack.win-2005.com/ multi-line slots multi-line slots http://multi-line-slots.win-2005.com/ online blackjack online blackjack http://online-blackjack.win-2005.com/ no download slots no download slots http://no-download-slots.win-2005.com/ gaming gaming http://gaming.win-2005.com/ progressive slots progressive slots http://progressive-slots.win-2005.com/ betting betting http://betting.win-2005.com/ baccarat baccarat http://baccarat.win-2005.com/ online slots online slots http://online-slots.vinhas.net/ black jack black jack http://black-jack.vinhas.net/ online gaming online gaming http://online-gaming.vinhas.net/ slots slots http://slots.vinhas.net/ jack black jack black http://jack-black.vinhas.net/ free slots free slots http://free-slots.vinhas.net/ bet bet http://bet.vinhas.net/ free no download slots free no download slots http://free-no-download-slots.vinhas.net/ ...

Posted by: roulette on 26.03.05 23:22
Post a comment